ΑΞΙΟΙ!

«Τό δημογραφικό είναι από τα πιό σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας», δήλωσε ο δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γεώργιος Παπανικολάου, προσθέτοντας ότι «η στατιστική χτυπά ένα καμπανάκι που πρέπει να το ακούσουμε όλοι μας». Και δεν..
έμεινε μόνο στα λόγια, ο έντιμος κ. Δήμαρχος αλλά προέβη σε ρηξικέλευθες και αξιέπαινες πράξεις. Εδώ και δύο και πλέον έτη έχει μηδενίσει τα δημοτικά τέλη για τις πολύτεκνες οικογένειες και έρχεται σήμερα να δώσει το εφ’ άπαξ βοήθημα των 5.000 ευρώ σε κάθε τέταρτο παιδί και κάθε επιπλέον παιδί κάθε οικογένειας του Δήμου Γλυφάδας! Εύγε στον κ. Δήμαρχο και στον περί αυτόν Δημοτικό Συμβούλιο, αφού η απόφαση για την σημαντική αυτή στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας πάρθηκε ομόφωνα.
Σέ μιά εποχή που ο θεσμός της οικογένειας βάλλεται πανταχόθεν, που η οικονομική κρίση μαστίζει υπερβαλλόντως τους πολυτέκνους, που η πολυτεκνία εμπαίζεται, πλήττεται, χλευάζεται, πολεμείται καί...φορολογείται ανάλγητα και άδικα, έρχεται επιτέλους ένας διοικητικός θεσμός της κοινωνίας μας να τους στηρίξει και να τους ανακουφίσει λιγάκι. Η ενέργεια του Δήμου Γλυφάδας δείχνει ευαισθησία, ανθρωπιά, αρχοντιά, σωφροσύνη, φιλοπατρία, αλλά και οξύνοια, τόλμη και σίγουρα χρηστή οικονομική διαχείριση! Τελικά όταν θέλουμε, μπορούμε! Και οι εντιμώτατοι κύριοι της τοπικής αυτοδιοικήσεως της Γλυφάδας, μας απέδειξαν ότι και θέλουν και μπορούν! Θέλουν μιά πατρίδα ζωντανή. Μιά πατρίδα με μέλλον! Μιά πατρίδα με ευυπόληπτους πολίτες, γιατί οι πολύτεκνοι συνήθως είναι και καλλίτεκνοι. Μακάρι η αξιέπαινη αυτή πράξη τους να βρεί μιμητές.
Blogger

Πηγή:
Πηγή:

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology