ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

Από την Ενορία Αγίου Νικολάου Σιάτιστας (στην Γεράνια) Ανακοινώνεται το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων:
ΤΡΙΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Ώρα 7:00μ.μ. ΕΠΙΣΗΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ του Αγίου Νικολάου του Θαυματουργού από την ιερά μονή κοιμήσεως θεοτόκου Μικροκάστρου, στην πλατεία της γεράνειας, Τα Άγια λείψανα θα παραμείνουν στον Ναό μέχρι και τις 14 Δεκεμβρίου 


Ώρα 7:15μ.μ Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, αρτοκλασία, λιτάνευση της Ιεράς εικόνας του προτοστάτου μας Αγίου Νικολάου μετά των ιερών λειψάμων του Αγίου Νικολάου, του Αγίου Μοδέστου και του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ.


ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Ώρα  7:30 π.μ.  Όρθρος Αρχιερατική Θεία Λειτουργία
Ώρα 5:30μ.μ Μεθεόρτιος Εσπερινός, Ιερά Παράκλησις του Αγίου Νικολάου & Κτητορικό Μνημόσυνο.















ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Ώρα 7:00 μ.μ. Μουσική εκδήλωση με την Χορωδία Βυζαντινής Μουσικής "Θεσσαλονικείς Υμνωδοί" υπό την διεύθυνση του Επίκουρου Καθηγητή της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Βελλάς Ιωαννίνων, κ. Ιωάννη Λιάκου, ο κ. Αναστάσιος Δάρδας δρ. Θεολογίας θα μιλήσει με θέμα : "Ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου 80 χρόνια" 

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Ώρα 7:00 μ.μ. Μουσική εκδήλωση με την Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της Ενορίας και ομιλία από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Αυγουστίνο Μύρου Δρ. Θεολογίας-Φιλοσοφίας με Θέμα "Το προνόμιο να έχουμε Αγίους"

Στην Συνέχεια θα γίνει η κλήρωση των 30 έργων ζωγραφικής τέχνης και Αγιογραφίας, τα οποία φιλοτέχνησαν και δώρισαν στην Ενορία Σιατιστινοί Ζωγράφοι. Τα έργα θα εκτίθενται στο χώρο του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου από 1 έως 17 Δεκεμβρίου 2017  

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology