ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ... ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ: Ακούτε οι ταγοί του έθνους;

Οι Ελληνες διέλυσαν και το τελευταίο νέφος αμφιβολίας. Δεν θέλουν επ’ ουδενί λόγω οι πολιτικοί να συμβιβαστούν για λογαριασμό του έθνους με το υπό διάλυση κρατίδιο των Σκοπίων, παραχωρώντας όσια και ιερά, για να λάβουν τι; Απολύτως τίποτα!
Οι Ελληνες, με το μεγαλειώδες και συγκλονιστικό σε πλήθος και πάθος συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, απέδειξαν ότι συγκροτούν έναν λαό που δεν του αρέσει ούτε να αδικεί ούτε να αδικείται - κι είναι διπλή η αδικία όταν ο αδικούμενος συναινέσει με τις παράλογες αξιώσεις του αδικοπραγούντος.
Την ίδια στιγμή, τα κατεστημένα και πλήρως απαξιωμένα στη συνείδηση των πολιτών νεοταξικά ΜΜΕ απέδειξαν πόσο δίκιο έχει ο λαός που τους έχει γυρίσει την πλάτη. Στη Θεσσαλονίκη γινόταν ένα κοσμοϊστορικό γεγονός, ένας πανεθνικός ξεσηκωμός και τα κανάλια -με πρώτη και χειρότερη την ανεκδιήγητη ΕΡΤ3- υποκρίνονταν ότι δεν συνέβαινε τίποτα! Αυτό που κινητοποίησε τους Ελληνες ουδόλως ενδιέφερε τους υποτιθέμενους «ενημερωτές», τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης. Πόσο μεγαλύτερη απόδειξη για τον θάνατο της αξιοπιστίας των ΜΜΕ μπορεί να υπάρξει;
Ο ελληνικός λαός είναι μπροστά, πρωτοπορεί. Τρέχει προς την κατεύθυνση του εθνικού συμφέροντος την ίδια στιγμή που η χλωμή, δειλόφρων, ανάξια και ξενόδουλη ηγεσία του ψελλίζει δικαιολογίες και αστείες προφάσεις για την ανάγκη ενός «έντιμου συμβιβασμού», οι οποίες υιοθετούνται άκριτα από ραδιόφωνα, εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς.
Οι εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες της Μακεδονίας, ολόκληρης της επικράτειας, ακόμα και της ομογένειας που έδωσαν το «παρών» στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης δεν είναι ουρανοκατέβατοι στην πατρίδα μας. Εχουν γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, προγόνους, που τους έχουν αφηγηθεί πως απελευθερώθηκε πόντο πόντο, με ποταμούς αίματος, τούτη η πατρίδα.
Η χθεσινή ημέρα θα περάσει στην Ιστορία ως ένα ορόσημο χειραφέτησης των μαζών από ηγεσίες που δεν θέλουν και δεν μπορούν να σταθούν αντάξιες της αποστολής τους. Επίσης, θα θυμίζει σε όλους πόσο άστοχη ήταν η αρνητική για το συλλαλητήριο στάση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και πόσο εύστοχο ήταν το έμμεσο «άδειασμά» του από τους ιεράρχες που συμμετείχαν στη συγκέντρωση.

Πηγή: dimokratianews.gr

Πηγή: https://i-epikaira.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology