Υλικά
1 πακέτο σφολιάτα
Γέμιση
100γρ γραβιέρα
100γρ ανθότυρο
200γρ φέτα3 αυγό λίγο πιπέρι
λίγο γάλα
σουσάμι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά τις γέμισης και τα αφήνουμε στην άκρη.
Κόβουμε κάθε φύλλο σφολιάτας σε 6 λωρίδες.
Απλώνουμε τη ζύμη κατά μήκος του κέντρου κάθε λωρίδας.
Κλείνουμε τις άκρες κατά μήκος και κολλάμε με λίγο νερό,
Τις κλείνουμε σε κουλούρες.
Αλείφουμε με λίγο γάλα και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνετε στους 190 προθερμασμένο φούρνο για 35'!
Καλή επιτυχία!
Bessy-Αρτοποιεία και Συνταγές
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
http://mageirikikaisintages.blogspot.com/2017/10/blog-post_52.html
1 πακέτο σφολιάτα
Γέμιση
100γρ γραβιέρα
100γρ ανθότυρο
200γρ φέτα3 αυγό λίγο πιπέρι
λίγο γάλα
σουσάμι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά τις γέμισης και τα αφήνουμε στην άκρη.
Κόβουμε κάθε φύλλο σφολιάτας σε 6 λωρίδες.
Απλώνουμε τη ζύμη κατά μήκος του κέντρου κάθε λωρίδας.
Κλείνουμε τις άκρες κατά μήκος και κολλάμε με λίγο νερό,
Τις κλείνουμε σε κουλούρες.
Αλείφουμε με λίγο γάλα και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνετε στους 190 προθερμασμένο φούρνο για 35'!
Καλή επιτυχία!
Bessy-Αρτοποιεία και Συνταγές
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
http://mageirikikaisintages.blogspot.com/2017/10/blog-post_52.html
Πηγή: https://i-epikaira.blogspot.com/
Tags:
Μαγειρική