ΕΙΣ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΡΑΤΥΡΑΣ. 3-2-2018 (Φωτο και Βίντεο)

Χειροτονία Πρεσβυτέρου τελέστηκε σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Σιατίστης. Την Χειροτονία του π. Δημητρίου Ευθυμίου τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σιατίστης κ. Παύλος, πλαισιούμενος από τον Προϊστάμενο του Ναού π. Νικόλαο Αλεξίου και τους Εφημερίους.
Να αναφερθεί ότι ο Μητροπολίτης Παύλος ανέφερε ότι είναι η δεύτερη φορά που κάνει κληρικό αμέσως Αρχιμανδρίτη γιατί υπήρχε λόγος, όπως και σήμερα με τον π. Δημήτριο, ο οποίος θα είναι ένας καλός Ιεροκήρυκας. Ο νέος Αρχιμανδρίτης Δημήτριος Ευθυμίου φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε όσους παρέστησαν στην χειροτονία του, την οποία χαρακτήρισε την σημαντικότερη ημέρα της ζωής του. "Ανυπομονώ να φορέσω το πετραχήλι του παππού μου και να του κάνω μνημόσυνο" ανέφερε μεταξύ άλλων ο νεοχειροτονηθείς π. Δημήτριος Μετά το πέρας της χειροτονίας στον αύλειο χώρο του ναού, ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί και γεύμα προς όλους.









































































πηγή:to voion&romfea

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology