Νέα πρόκληση Ραγκούση κατά της Εκκλησίας-Μετά τους ομοφυλόφιλους Μητροπολίτες, οι ακροδεξιοί -Τι απαντάει ο Αμβρόσιος

Συνέχεια στην προ μηνών κόντρα του με την Εκκλησία δίνει ο Γιάννης Ραγκούσης. Μετά τους “ομοφυλόφιλους Μητροπολίτες” με νέο σχολιό του αναφέρθηκε σε “ακροδεξιούς Μητροπολίτες”.
Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα μάλιστα τόνισε πως κατά την άποψή του δεν πρέπει να πληρώνει ο λαός τον μισθό τους. Αναφορά έκανε επίσης στο εξώδικο που προ μηνών του είχε στείλει η Εκκλησία της Ελλάδος.

“Η διοίκηση της Εκκλησίας με απείλησε με αγωγή-που δεν έχει ασκηθεί ακόμη-όταν είπα ότι υπάρχουν γκέι Μητροπολίτες(κι αυτό δεν είναι πρόβλημα).

Το πρόβλημα στην Εκκλησία είναι ότι υπάρχουν ακροδεξιοί Μητροπολίτες και ο μισθός τους δεν μπορεί να επιβαρύνει τους φορολογούμενους.” αναφέρει σε “τιτίβισμά” του στο Twitter.

Είναι σαφές πως το σχόλιο απευθύνεται στην αθώωση του Μητροπολίτη Αμβρόσιου και με αφορμή την δήλωσή του «Αν παρόμοια φρασεολογία χρησιμοποιούσαν οι ναζί, τότε μπράβο».

Πάντως σε νέα παρεμβασή του ο Μητροπολίτης διευκρίνισε σχετικά τα εξής: “ας έλθουμε στον τελευταίο μάρτυρα, τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου κ. Νικ. Αλιβιζάτο. Πρώτη φορά άκουσα από το στόμα Πανεπιστημιακού Διδασκάλου, ότι η γλώσσα, την οποία χρησιμοποιώ, είναι η γλώσσα των Ναζί! Άρα ο άνθρωπος αυτός ΟΜΟΛΟΓΕΙ, ότι είναι πολύ οικείος με τους Ναζί! Μπράβο του! Άρα η αγωγή του και η εκπαίδευσή του είναι Ναζιστική! Οπότε άν αμφότεροι μιλάμε την ίδια γλώσσα, «ένοχος, ένοχον ου ποιεί»! Εξ άλλου, ως φαίνεται, γνωρίζει βέβαια απταίστως την γλώσσα των Ναζί, αλλά καθώς αποδείχθηκε ήδη, δυστυχώς, αγνοεί τη μητρική του γλώσσα, δηλ. την ένδοξο ελληνική γλώσσα! Τι κρίμα! Στον Ψαλμό ΡΓ’ ή 103 διαβάζουμε: «Εκλείποιεν αμαρτωλοί από της γης και άνομοι, ώστε μη υπάρχειν αυτούς»! Ας ευρεθεί, λοιπόν, κάποιος να του εξηγήσει, ότι η γλώσσα του υπό κατηγορίαν Επισκόπου είναι η γλώσσα της Αγίας Γραφής! Και ΟΧΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ!”




Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology