Δελτίο καιρού για Τρίτη 5/6

Αποτέλεσμα εικόνας για Ηλιοφάνεια png
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια και κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη περιμένουμε την Τρίτη..
05/06/2018. Η ορατότητα ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα δυτικά τμήματα, τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες.
Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από 14 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 22 έως 35 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 18 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη), 20 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 32 βαθμούς στην Κρήτη, 21 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο γενικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στα νότια και δυτικά από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις πρόσκαιρα μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς και στο κέντρο της πόλης έως 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και το βράδυ στο Σαρωνικό έως μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ και τις μεσημεριανές ώρες από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και τις θερμές ώρες σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

meteo.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology