Η Ιερά Σύνοδος αποδέχθηκε τη μετάνοια του Δήμου ΒερύκιουΟ Δήμος Βερύκιος, μετά την ανάρτησή του που παρουσίαζε παραποιημένη την εικόνα της Παναγίας και μετά τον αφορισμό του από τον Μητροπολίτη Αμβρόσιου, απέστειλε στην Ιερά Σύνοδο επιστολή μετανοίας..


Η Ιερά Σύνοδος ασχολήθηκε με το θέμα και ανέγνωσε την επιστολή μετανοίας που απηύθυνε στην ΔΙΣ ο γνωστός δημοσιογράφος και αποφάσισε να κάνει δεκτή τη συγνώμη του.
«Ανεγνώσθη πράγματι η επιστολή-δήλωση μετανοίας, την οποία ο κ. Βερύκιος απέστειλε στην Ιερά Σύνοδο. Η Ιερά Σύνοδος επισημαίνει το μέγιστο λάθος και το μέγιστο σφάλμα το οποίο διεπράχθη δια της παραποιήσεως του Αγιωτάτου προσώπου της Παναγίας όμως στην μακροθυμία που δείχνει πάντοτε η Εκκλησία, εδέχθη και την μετάνοια του κ. Βερυκίου» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Συνόδου και Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος .
Ο γνωστός δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του τηλεοπτικού σταθμού Alpha στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media χρησιμοποίησε μία εικόνα προσβλητική για την Παναγία με το πρόσωπο αρουραίου.vimaorthodoxias 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology