6 «θαυματουργές» τροφές που καίνε το λίπος

Η καταναλώση οποιουδήποτε τροφίμου συνεπάγεται και την πρόσληψη ενέργειας. Αυτό που μπορεί να ξεχωρίσει ένα τρόφιμο από ένα άλλο ως παχυντικό ή μη είναι τα συστατικά του και το κατά πόσο αυτά συμβάλλουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στην αύξηση του καύσης των θερμίδων. Παρακάτω παρουσιάζονται έξι από τα…
θαυματουργά αυτά τρόφιμα.
Κανέλα
Η κανέλα βοηθά τα ζάχαρα που κυκλοφορούν μέσω του αίματος και απορροφώνται από τα κύτταρα να μετατραπούν σε ενάργεια και να μην αποθηκευθούν ως λίπος. Καλό θα είναι να προστίθεται ένα τέταρτο του κουταλιού του γλυκού κανέλα σε γεύματα όπως γιαούρτι ή δημητριακά, καθημερινά, για να μπορέσει να δει κανείς αποτελέσματα.
Πράσινο τσάι
Το πράσινο τσάι περιέχει καφεΐνη και έτσι μπορεί να αυξήσει τους καρδιακούς παλμούς και να βοηθήσει στην καύση περισσότερων θερμίδων. Επίσης, περιέχει κατεχίνες που βοηθούν στην καύση του λίπους που συσσωρεύεται στην κοιλιά. Πρέπει να καταναλώνονται οκτώ ποτήρια την ημέρα.
Γιαούρτι
Το γιαούρτι χαμηλών λιπαρών περιέχει προβιοτικά τα οποία περιέχουν βακτήρια τα οποία είναι καλά για τον οργανισμό και το οποία βοηθούν στη μείωση του λίπους. Προσπαθήστε να τρώτε ένα γιαούρτι την ημέρα.
Καφές
Ο καφές περιέχει καφεΐνη που αυξάνει το μεταβολισμό και δίνει ενέργεια. Η καφεΐνη, επίσης, βοηθά στην καύση του λίπους. Συνίσταται η κατανάλωση μιας κούπας καφέ το πρωί και μιας το απόγευμα.
Καυτερές πιπεριές
Οι καυτερές πιπεριές περιέχουν μια ουσία την καψαϊκίνη η οποία ανεβάζει τη θερμοκρασία του σώματος κάτι το οποίο έχει ως συνέπεια να αυξάνεται ο μεταβολισμός και ο οργανισμός να καίει περισσότερες θερμίδες.
Κοτόπουλο και Ψάρι
Κάποιος που καταναλώνει πρωτεΐνες, όπως ψάρια και κοτόπουλο, αναγκάζει το σώμα του να… εργαστεί σκληρότερα για να τους μεταβολίσει.
πηγή: poimin.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology