Προφητείες Αγίου Παϊσίου: «ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ & ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ»

ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ
Πειραϊκή Εκκλησία (ραδιόφωνο) απόσπασμα από την εκπομπή - ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ με τον Διονύση Μακρή..
καλεσμένος ο κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. ΖΟΥΡΝΑΤΖΟΓΛΟΥ..ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ
– Τις υποθέσεις του έθνους θα τις κανονίσει ο Χριστός, αν έμενε σε εμάς αυτή η δουλειά, θα το τινάζαμε στον αέρα το έθνος.

– πολλά διατάγματα δεν θα προλάβουν καν να δακτυλογραφηθούν.

– το γένος μας θα μεγαλώσει, αν και θα ήταν πολύ ευχάριστο στους υποτιθέμενους «φίλους» μας, να το τσαλακώσουν.

– Η Τουρκία θα καταστραφεί, έρχεται μεγάλη μπόρα σύντομα, θα μας αγγίξει, αλλά δεν θα μας καταστρέψει. Μέσα από αυτήν την μπόρα θα επέμβει η χάρης του Χριστού, όλοι ανεξαιρέτως θα πιστέψουν, δεν θα υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος άπιστος.

– Όσοι τα βάζουν με την πίστη δεν πρέπει να μας τρομάζουν, δεν τα βάζουν με εσένα, τα βάζουν με τον Θεό και όσοι τα βάζουν με τον Θεό κάνουν γκάφες και αυτογελοιοποιούνται.

Αποσπάσματα από το βιβλίο ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ 1924 – 1994

ΤΟΜΟΣ Α’ 7η ΕΚΔΟΣΗ του Νικόλαου Α. Ζουρνατζόγλου Επισμηναγός Ε.Α.
—————————————-­——

ΛΟΓΟΙ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ


Για την Γαλλία – για την Αλβανία και την Βόρειο Ήπειρο – για τα Σκόπια και το Μοναστήρι – για τον Βασιλιά Κωνσταντίνο – οι ξένες προπαγάνδες για το Σκοπιανό – για την διάλυση της Τουρκίας – για την επιστροφή της Κωνσταντινούπολης στους Έλληνες – οι Τούρκοι θα πληρώσουν – από το κακό που επικρατεί, θα βγει μεγάλο καλό – για τους Γερμανούς – θα επανέλθουν τα Αρχαία Ελληνικά – για τις αμβλώσεις – για τους πολιτικούς – για το Άγιο Όρος – εθνικά – θα δούμε θλίψεις και γεγονότα – για τις ορθόδοξες εκκλησίες της Μικράς Ασίας – ο πραγματικός σκοπός της Ευρώπης – για την διάλυση της Ευρώπης – για τους σιωνιστές – η αποστασία της ανθρωπότητας – η πτώση του κουμμουνισμού στην Ρωσία – για την Αρμενία – για την Γεωργία – για το Κουρδιστάν – για τους σέρβους ιεράρχες – νέες ταυτότητες 666 – για την κάρτα του πολίτη – η έλευση του αντίχριστου.




pentapostagma.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology