"Γευμα Αγάπης" για άλλη μια χρονιά από την Ιερά Μητρόπολη Σισανίου & Σιατίστης [video - Photo]

Όπως κάθε χρόνο (επί αρχιερατικής αυτού διακονίας Σεβ. κ.κ. Παύλου) έτσι και φέτος η Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης παρέθεσε το "γεύμα αγάπης"
Την Δεξίωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλος όπου και έκοψε και ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα.
Ο Σεβασμιότατος δεν παρέλειψε να..
ευχαριστήσει όλους αυτούς που διακονούν και προσφέρουν (οικειοθελώς και χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα..) στα καθημερινά συσσίτια της Μητροπόλεως τόσα χρόνια. Πέραν τούτου έκανε και μια εκτενέστερη αναφορά στο πως ξεκίνησαν τα συσσίτια και ποιοι ήταν αυτοί που βοήθησαν να υλοποιηθεί μια τέτοια ιδέα και προσπάθεια.




  Στο "Γεύμα Αγάπης" παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βοΐου Δ. Λαμπρόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Φ. Ζιάρα, Π. Καρακουλάκης, Χ. Δόρδας, η πρόεδρος της Δ. Κ. Σιάτιστας Κ. Δάρδα, ιερείς, της Μητροπόλεως και αρκετός κόσμος.

 

Την Εκδήλωση να πούμε πλαισίωσαν και έδωσαν ένα διαφορετικό και όμορφο τόνο στην γιορτή (αφιλοκερδώς) Ορχήστρα με παιδιά της Πόλεως που θέλησαν και αυτά με την σειρά τους να βοηθήσουν..





Δείτε και το σχετικό Βίντεο..

Βίντεο - Φωτογραφίες: Διονύσης Μπόσιακας 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology