Για προσκυνητές του Αγίου Όρους - Καταλύματα για ξεκούραση στην Ουρανούπολη

 
Πολλοί επισκέπτες που έρχονται από μακρυά για να επισκεφτούν το Άγιον Όρος, θα ήθελαν να μάθουν που θα μπορούσαν να ξεκουραστούν μετά από το πολύωρο και κουραστικό ταξίδι τους. Ένα ταξίδι που αρκετές φορές είναι πολλά χιλιόμετρα.
Την τελευταία φορά που ήμασταν στο Άγιον Όρος ψάξαμε να βρούμε ένα καλό κατάλυμα που να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο κοντά (10m.) στα γραφεία προσκυνητών!
(την πρώτη στάση, για διαμονητήρια, πριν το Άγιον Όρος) όπου να δίνεται η ευκαιρία στους προσκυνητές να κοιμηθούν ένα βράδυ και την άλλη μέρα, ξεκούραστοι, να μπουν στο περιβόλι της Παναγίας. Ένα από αυτά είναι και η Pansion Prosforio. Υπάρχουν βέβαια και κάποια άλλα καταλύματα τα οποία θα σας τα παρουσιάσουμε κάποια άλλη φορά. 
 

Δίκλινα..... 
Ακριβώς απέναντι τα γραφεία ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας "Μικροάθως" για το Άγιον Όρος
και μερικά βήματα παρακάτω τα γραφεία προσκυνητών του Αγίου Όρους!
Τρικλινα & Τετράκλινα....Θέα από το Μπαλκόνι των δωματίωνΠαροχές: Χώρος Στάθμευσης, Μεταφορά από/προς Αεροδρόμιο, δωρεάν πρόσβαση σε wi-fi Internet, Θέρμανση/Κλιματισμός
Επίσης Σας ενημερώνουμε ότι.. 
 Μια από τις βασικές μας παροχές είναι το ότι μπορούμε να βοηθήσουμε τους προσκυνητές στην έκδοση εισιτηρίων στα πλοία που εκτελούν το δρομολόγιο Ουρανούπολη – Αγιο Όρος (Δάφνη). Δηλαδή αν ο πελάτης-προσκυνητής ζητήσει να του κλείσουμε εισιτήρια το κάνουμε.

Eparchiaki Odos Ierissou - Agiou Oros
Ουρανούπολη, 63075
ΕλλάδαΔημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology