f

Panel

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Σκουμπρί με μουστάρδα και σκόρδο στο φούρνο

Υλικά
4 σκουμπριά, περίπου 350 - 400 γρ. το καθένα, καθαρισμένα
3 κουτ. σούπας μουστάρδα Maille dijon originale
50 ml ελαιόλαδο
10 σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες
τα φύλλα από 8 - 10 κλαράκια δυόσμο, ψιλοκομμένα
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαδικασία

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C και καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα μέτριο ταψί. Βάζουμε τα ψάρια στο ταψί, σε μια στρώση, τα αλείφουμε με τη μουστάρδα Maille dijon originale και τα αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε στην κοιλιά τους από 1 σκελίδα σκόρδο και λίγα φύλλα δυόσμου. Σκορπίζουμε το υπόλοιπο σκόρδο στο ταψί, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε για 15 - 17 λεπτά (ή λιγότερο, αν είναι μικρότερα), γυρνώντας τα μια φορά. Αποσύρουμε από το φούρνο και σερβίρουμε.

Συνοδεύουμε με: αρωματική πατατοσαλάτα.

http://www.gastronomos.gr

ΠΗΓΗ: http://yiorgosthalassis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MHNYMA

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχιερατική ιερά αγρυπνία στην Ι. Μ. Αγίου Λογγίνου Δρυοβούνου προς τιμήν του Αγίου Ευμενίου! [βίντεο-φωτογραφίες]

Η πρώτη Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία, προς τιμήν του νέου Αγίου της Εκκλησίας μας του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Ευμενίου του νέου (Σαριδ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...