f

Panel

Κυριακή, 4 Αυγούστου 2019

Τηγανητά μαλακά καλαμαράκια !


Για τα καλαμαράκια μου πλένω κόβω καθαρίζω και ρίχνω μια κουτ σούπας μαγειρική σόδα
Αφήνω 20 με 30 λεπτά τα ξεπλένω τα αλευρώνω τινάζοντας το περιττό αλεύρι και τηγανίζω..
σε μπόλικο αραβοσιτέλαιο με κίτρινο αλεύρι !

Γίνονται μαλακά νόστιμα και  τραγανά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MHNYMA

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιατί ένας πετυχημένος επιστήμονας αποφάσισε να εγκαταλείψει τη λαμπρή του καριέρα και να αφιερώσει τη ζωή του στην ιεροσύνη; [video]

  Οι απαντήσεις βρίσκονται στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον Γεράσιμο Μανωλίδη.   Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...