Υπεγράφη Υπουργική απόφαση της Κεραμέως για το θρήσκευμα

Από φέτος τίθεται σε ισχύ η απόφαση για την απαλοιφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας από τους τίτλους σπουδών Γυμνασίων και Λυκείων.

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής ότι υπεγράφησαν οι υπουργικές αποφάσεις για την απαλοιφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας από όλα τα απολυτήρια.

Η απόφαση για το θρήσκευμα και την ιθαγένεια αφορά τα απολυτήρια Γυμνασίων – ΓΕΛ, Μουσικών Γυμνασίων – ΓΕΛ, Καλλιτεχνικών Γυμνασίων – ΓΕΛ και Γυμνασίων – ΓΕΛ Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης.

Η απόφαση για την απαλοιφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας από τα απολυτήρια θα δημοσιευτεί στο άμεσο διάστημα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως προκειμένου να «κλειδώσει» και τυπικά η ρύθμιση.

ΣΧΟΛΙΟ ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
Γιατί λοιπόν η κ. Κεραμέως που καλλιέργησε υψηλές προσδοκίες στο χώρο της εκκλησίας, δεν περίμενα την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την συνταγματικότητα της αναγραφής του θρησκεύματος στα απολυτήρια Γυμνασίου και Λυκείου ;
Καμία Αρχή προστασίας Προσωπικών Δεδομένων δεν είναι πάνω από τον νόμο του κράτους .

Αγαπητή κ. Κεραμέως, αυτή είναι η σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίας συνεργασίας με την Εκκλησία ;

Πλέον, λιγοστεύουν τα δικαιώματα σας να πρεσβεύεται την Ελληνορθόδοξη παιδεία που διατυπανούσατε προεκλογικά .πηγή: https://www.vimaorthodoxias.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology