![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhniflkxrw8OPnu814fkh_06udFcssfd2Y1ghA5X6O6owDP51OX-GgTgC9CcFp2acoG6iwNlFlN9CeXoPN8sZwp7IKTOacLWZSraxlV_AsQ6VYqNlCIbnXl9qDexpUDR7lMQES-wqPy3ak/s320/69885146_2838240422856047_6103911704649793536_n.jpg)
Η συμβουλή είναι από κ. Stratoula Chioti – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Για οτιδήποτε καεί στην κατσαρόλα, όπως για παράδειγμα μαρμελάδα!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhTRv-W63xmVLD9XAFR_RFlXZuZt-HZ9vD7YC45zpH5jxitBg6ynhtuNV0QVLmmlzGDPXmb5thfdRN-u9HCgWsffZXf6Tpoho5K8WWEcesVtZjenVveVX2-8wEKNpR8B9M07gTxWFXVf3o/s320/69885146_2838240422856047_6103911704649793536_n.jpg)
Τα αφήνουμε να βράσουν για πέντε λεπτά και μετά το αφήνουμε για 8 ώρες ή όλο το βράδυ !
Γενικώς καλό είναι να αποφεύγουμε να βάζουμε χημικά να βράζουν μες την κατσαρόλα ! Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε απορρυπαντικό, χλωρίνη κλπ, εφόσον τελικά με ένα λεμονακι γίνεται η δουλειά!
Πρέπει να αφήσουμε τα χημικά στην άκρη, που μας επιβαρύνουν όλους και επίσης το περιβάλλον!
Ξύδι, σόδα, λεμόνι, αλάτι, νεράκι, … κάνουν θαύματα!
0 χημικά !
0 τρίψιμο !
0 κόπος!
https://www.xrysessyntages.gr
πηγή: trygitis
Tags:
Ιδέες και Σπίτι