Έκλεισε ο Ναός της Αναστάσεως υπό τον φόβο του κορωνοϊού

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr
“Λουκέτο” μπήκε σήμερα, Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020 στον Πανιέρο Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου, μετά τους αυστηρούς περιορισμούς που ανακοίνωσε για την εξάπλωση του κορωνοϊού η Ισραηλινή Κυβέρνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά το κλείσιμο του Ναού της Αναστάσεως θα διαρκέσει μια εβδομάδα, χωρίς ακόμη να γνωρίζουν αν ισχύσει και μετά.

1 Σχόλια

  1. Η απορία μου είναι,δε διάβασαν αυτοί οι θεολόγοι και οι αρχιερείς Παλαιά Διαθήκη και δε κατάλαβαν ότι η ιστορία του Εβραϊκού λαού είναι η ιστορία και του Xριστιανισμού;Όταν οι Εβραίοι απομακρύνονταν από το Θεό και συμπορεύονταν με τα έθνη τα ειδωλολατικά,είχαν ασθένειες,θανάτους και υποδουλώνονταν στους εχθρούς τους,μέχρι και τα Iερά και τα Oσια τους και η Κιβωτός του Μαρτυρίου έπεσε στα χέρια των εχθρών τους.Και όταν ενθυμούνταν τοv Θεό και μετανοούσαν, ερχόταν η ηρεμία,η ησυχία και η γαλήνη στα σπίτια τους.Αντί να κηρύξουν μετάνοια ταπείνωση και αποχή από την αμαρτωλή ζωή,αντί να καταφύγουν στοv Κύριο με παρακλήσεις και δεήσεις προς τον δυνάμενο να μας σώσει από την ασθένεια,απαγορεύουν τη θεία λειτουργία και τις ακουλουθίες της Εκκλησίας, καταργούν τα όπλα πού μπορούν να πολεμήσουν κάθε κακό!
    Η απιστία και η αποστασία στο αποκορύφωμά της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology