Υλικά
250 γρ κουβερτούρα
1 κ.γ. σπορέλαιο
4 μπανάνες
3 κουτ. σούπας φιστικοβούτυρο
Εκτέλεση
Κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες και απλώνουμε τις μισές σε ένα φύλλο λαδόκολλας.
Αλείφουμε την κάθε ροδέλα με ένα μικρό κουταλάκι φιστικοβούτυρο.
Σκεπάζουμε με τις άλλες μισές ροδέλες, και τις τοποθετούμε στην κατάψυξη για μια (1) ώρα.
Λιώνουμε τη σοκολάτα με το σπορέλαιο σε μπεν μαρί και μετά την αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Βουτάμε προσεκτικά το κάθε σαντουιτσάκι μπανάνας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα και τα βάζουμε στη λαδόκολλα και στο ψυγείο να στεγνώσουν (περίπου 1 ώρα).
πηγή:
Tags:
Μαγειρική