f

Panel

Σάββατο, 11 Απριλίου 2020

Κουρκούτι μπακαλιάρου του Λ. Λαζάρου (με κορν φλάουρ)

Υλικά συνταγής
300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200 γρ. κορν φλάουρ
500ml μπίρα

Εκτέλεση συνταγής
Βάζετε σε ένα µπολ το αλεύρι, το κορν φλάουρ, την µπίρα και τα ανακατεύετε, µέχρι να οµογενοποιηθεί το µείγµα και να γίνει χυλός.

Συμβουλή
Η ποσότητα είναι αρκετή για περίπου 1 1/2 κιλό μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο και κομμένο σε κομμάτια των 130-120 γρ.

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MHNYMA

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή προσφόρου [βίντεο]

Από την υπεύθυνη Κυρία του Ιερού Ναού, ΑΓΙΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ που αφορά την Παρασκευή Προσφόρου που πηγαίνουμε στην εκκλησία για την Ορθό...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...