Κουρκούτι μπακαλιάρου του Λ. Λαζάρου (με κορν φλάουρ)

Υλικά συνταγής
300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200 γρ. κορν φλάουρ
500ml μπίρα

Εκτέλεση συνταγής
Βάζετε σε ένα µπολ το αλεύρι, το κορν φλάουρ, την µπίρα και τα ανακατεύετε, µέχρι να οµογενοποιηθεί το µείγµα και να γίνει χυλός.

Συμβουλή
Η ποσότητα είναι αρκετή για περίπου 1 1/2 κιλό μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο και κομμένο σε κομμάτια των 130-120 γρ.

πηγή:

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology