f

Panel

Σάββατο, 11 Απριλίου 2020

Κουρκούτι μπακαλιάρου του Λ. Λαζάρου (με κορν φλάουρ)

Υλικά συνταγής
300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200 γρ. κορν φλάουρ
500ml μπίρα

Εκτέλεση συνταγής
Βάζετε σε ένα µπολ το αλεύρι, το κορν φλάουρ, την µπίρα και τα ανακατεύετε, µέχρι να οµογενοποιηθεί το µείγµα και να γίνει χυλός.

Συμβουλή
Η ποσότητα είναι αρκετή για περίπου 1 1/2 κιλό μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο και κομμένο σε κομμάτια των 130-120 γρ.

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MHNYMA

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγκλονιστικά περιστατικά με νέους στην Παναγούδα

Συγκλονιστικά περιστατικά με νέους στην Παναγούδα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...