Τα πιο νόστιμα και αφράτα Τυροπιτάκια και Λουκανοπιτάκια που έχετε δοκιμάσει ποτέ

Δείτε την συνταγή με τα πολύ νόστιμα και αφράτα, τυροπιτάκια και λουκανοπιτάκια αντίστοιχα, που έχετε γευτεί ποτέ. Ακολουθήστε την συνταγή και το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει και θα δικαιώσει την επιλογή. Υλικά για δύο (2) δόσεις, 1 δόση θα πάει στα τυροπιτάκια μας και η άλλη στα λουκανοπιτάκια 40 και 40 τεμ αντίστοιχα περίπου. Για την Ζύμη θα χρειαστούμε 2 Kg Αλεύρι δυνατό 2 Κούπες γάλλα 1 Κούπα λάδι 2 Κουτ. του γλυκού Αλάτι 2 Κουτ. του γλυκού Ζάχαρη 2 Φακελάκια μαγιά ξερή* ή 100 γρ Νωπή** μαγιά (στην συνταγή του βίντεο την κάνουμε με νοπή) * στην ξερή μαγιά να μην έρθει σε επαφή με το αλάτι ** Στην νωπή μαγιά σε 40 βαθμούς θερμοκρασία περίπου ανακατεύουμε με το γάλα και το λάδι μέχρι να λιώσει μαζί και την ζάχαρη. Για την γέμιση στα τυροπιτάκια θα χρειαστούμε: Τυρί 700γρ. περίπου 1 πιπεριά κόκκινη Φλωρίνης 1 πρέζα Αλάτι 1 πρέζα Πιπέρι 2 Ασπράδια αυγού (τους κρόκους τους κρατάμε για την επάλειψη στο τέλος) 2 Κουτ. της σούπας σπορέλαιο Για τα λουκανοπιτάκια 1 πακέτο λουκάνικα φρανκφούρτης λεπτά 1 πρέζα περίπου Αλάτι (αναλόγως της προτιμήσεως) 1 πρέζα Πιπέρι μαύρο 1 πρέζα Ρίγανη Για το ψήσιμο. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 150 βαθμούς θερμοκρασία. Τα βγάζουμε μόλις πάρουν λίγο χρώμα (περίπου στα 20 με 30 λεπτά)

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology