Οργή Ιερέων για σκανδαλώδη αλλαγή παρόχου στους Ναούς- Τι λέει η Εκκλησία

Δεκάδες μηνύματα έλαβε τις τελευταίες ημέρες το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE για το ζήτημα ΄της απευθείας αναθέσεως παρόχου ενέργειας σε Ιερούς Ναούς. Για ΄΄οσμή σκανδάλου΄΄ κάνουν λόγο οι Ιερείς.Οι καταγγελίες στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE συνοψίζονται στο εξής:

Ηδη από τον περασμένο Φεβρουάριο η elpedison μέσα από διαδικασίες μυστήριες και όχι διαφανείς πλησίασε ιερές Μητροπόλεις και ξεκίνησαν μαζικές αλλαγές παρόχων ιερών ναών.

Μια μητρόπολη από αυτές είναι η Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως. Παρόλο που οι energy, Ηρων και Ζενύθ δώσανε προσφορές και ειδικά η energy πολύ χαμηλές τιμές κατά παράξενο τρόπο δίχως διαγωνισμό επέλεξαν την elpedison.

Οι μητροπόλεις μαζικά ζητάνε από κάθε ιερέα τον τελευταίο λογαριασμό της Δεη και μόνες τους προχωράνε στην αλλαγή του παρόχου στην elpedison.

Οι περισσότεροι ναοί έχουν και ηλεκτρικό ρεύμα και αέριο οπότε σκεφτείτε τον τεράστιο τζίρο που πάει στην elpedison μια εταιρεία στην ουσια Ιταλική από ότι δείχνουν οι ισολογισμοί. Τζίρος δίχως να ζητήσουν επίσημα κλειστές προσφορές δημόσια η κάθε Μητρόπολη.

Έμπειροι νομικοί κρίνουν ότι θα εξελιχθεί σε μέγα σκάνδαλο ανάθεσης σε έναν πάροχο.

Το θέμα είναι η επίσημη εκκλησία της Ελλάδος το ξέρει αυτό?

Ιερείς έκαναν παράπονα για την συγκεκριμένη εξέλιξη ενώ άφησαν να εννοηθεί πως ενδεχομένως υπάρχουν και άλλοι λόγοι πίσω από αυτήν την επιλογή που θα φανούν στη συνέχεια.
 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology