Η Αυστραλία του σήμερα, η Ελλάδα του αύριο: υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για κορονοϊό με το εμβόλιο της Οξφόρδης. Αντιδράσεις στην Αυστραλία


Οι αρχές της Αυστραλίας αναμένεται να καταστήσουν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, επιτρέποντας εξαιρέσεις μόνο για ιατρικούς λόγους, δήλωσε ο πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον.
Ο Μόρισον είχε ανακοινώσει χθες Τρίτη ότι η χώρα του διασφάλισε την προμήθεια ενός «υποσχόμενου» εμβολίου της βρετανοσουηδικής φαρμακευτικής εταιρείας AstraZeneca, το οποίο παράγεται σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ενώ εξήγησε ότι αυτό θα παρασκευάζεται στην Αυστραλία και θα διανέμεται δωρεάν. 

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

σχόλιο Γ.Θ : Το προσέξατε ότι μόλις η Ρωσία ανακοίνωσε ότι έχει έτοιμο το εμβόλιο κατά του covid 19 οι αντίχριστοι της Δύσης ανακοίνωσαν ότι και εκείνοι μόλις έφτιαξαν εμβόλια. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε οι αντίχριστοι. Πάλι η Ρωσία πήγε να τους χαλάσει τα σχέδια και αναγκάστηκαν να βγάλουν από το συρτάρι το αντίδοτο στο δηλητίριο που εκείνοι δημιούργησαν.
Αχ ρε Βλαδίμηρε, δεν έλεγες νωρίτερα ότι το έχεις έτοιμο το εμβόλιο να γλιτώναμε τις καραντίνες, τις μάσκες και τα τσιπάκια τους...Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology