Θεραπεύτηκε 6 φορές από τον Άγιο Εφραίμ! Οι σταυροί στο σώμα του Ραφαήλ


Η εμφάνιση του Αγίου, οι σταυροί στο σώμα του νεαρού, το αίμα στην εικόνα και όλα όσα του είπε ο ίδιος ο Άγιος Εφραίμ.
«Εγώ είμαι ο Άγιος σου, εγώ είμαι και ο γιατρός σου...» αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων ο νεαρός Ραφαήλ που έρχεται στην εκπομπή «24 ΩΡΕΣ» στον ALPHA Κύπρου και εξομολογείται ότι ο Άγιος Εφραίμ εμφανίστηκε μπροστά του και τον θεράπευσε 6 φορές.Γιατί αποφάσισε να μιλήσει μπροστά στην κάμερα, τι ακριβώς του ζήτησε ο Άγιος και για ποιο λόγο όσα θα ακουστούν θα συγκινήσουν, θα προκαλέσουν και θα συζητηθούν;O δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου καταγράφει την εμφάνιση του Αγίου μέσα από τις αποκαλύψεις που ετοιμάζεται να κάνει ο Ραφαήλ, με τη ροή της συζήτησης να φωτίζει μέχρι και μία επιστολή κλινικής στη Γερμανία που φέρει την υπογραφή… του Αγίου Εφραίμ και βρίσκεται στο αρχείο του νοσηλευτηρίου. Ο νεαρός απαντά και σε όλα τα εύλογα ερωτήματα και αναφέρει σημαντικά στοιχεία που τεκμηριώνουν τα λεγόμενά του.Μέσα σε δύο επεισόδια, η εκπομπή έρευνας-ντοκιμαντέρ επιχειρεί να δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα, μεταξύ των οποίων αν υπάρχει ή όχι θεϊκή παρέμβαση μέσω των Αγίων στις ζωές των ανθρώπων ή αν πρόκειται απλώς για παιχνίδια του μυαλού.

Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, οι «24 ΩΡΕΣ» φέρνουν σε πρώτο πλάνο και τις παρεμβάσεις του Αγίου, τις εμφανίσεις του ενώπιον και άλλων ανθρώπων, εντός και εκτός Κύπρου, καθώς και ανεξήγητα φαινόμενα που ερχόμενα στη σκέψη μπορούν να προκαλέσουν ποικίλα συναισθήματα.
Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται. Η κατάρα από μία γυναίκα, η 6η παρέμβαση του Αγίου Εφραίμ και τι ακριβώς ζήτησε ο Άγιος από τον νεαρό Ραφαήλ… Μην χάσετε το B’ Μέρος, όπου ο νεαρός Ραφαήλ θα αποκαλύψει την 6η και συγκλονιστική παρέμβαση του Αγίου Εφραίμ.Ποιος χειρουργούσε κάθε φορά τον νεαρό Ραφαήλ; Τι έβλεπε ο νεαρός κάθε φορά που έχανε τις αισθήσεις του; Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου συνεχίζει να καταγράφει την εμφάνιση του Αγίου Εφραίμ, έχοντας απέναντί του το «παιδί του Αγίου», τον Ραφαήλ.

Ο ίδιος ετοιμάζεται να αποκαλύψει ακόμα και το λόγο που του συμβαίνουν όλα αυτά, όπως ακριβώς του τον εξήγησε ο Άγιος Εφραίμ σε μία από τις εμφανίσεις του. Μεταξύ άλλων, αναφέρει πώς βίωσε την 6η παρέμβαση του Αγίου, τόσο ο ίδιος όσο και τα πέντε μέλη της οικογένειάς του. Γιατί ο Άγιος τού ζήτησε να συντάξει ένα σύγγραμμα με τίτλο «Το παιδί του Αγίου Εφραίμ και τα 6 θαύματα» και σε ποιο σημείο βρίσκεται η έκδοση αυτού του βιβλίου; Η εικόνα που μυροβλύζει, το σημάδι στον τοίχο, η σκιά που αποτυπώθηκε σε φωτογραφία και η στιγμή που ο Ραφαήλ ένιωσε να φεύγει από το σώμα του χάνοντας τους σφυγμούς του, είναι μόνο μερικά από όσα συγκλονιστικά θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του ALPHA Κύπρου στο Β’ Μέρος. Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου αναζητεί παράλληλα και τη θέση της επιστήμης και επιχειρεί να επικοινωνήσει με τους γιατρούς του Ραφαήλ στη Γερμανία. Ποιες απαντήσεις έλαβε; Πού κατέληξε η έρευνα και ποιο είναι το μέλλον του Ραφαήλ, σύμφωνα με όσα ο ίδιος υποστηρίζει ότι του είπε ο Άγιος Εφραίμ;

Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, οι «24 ΩΡΕΣ» φέρνουν σε πρώτο πλάνο το B’ και πιο συγκλονιστικό Μέρος των αποκαλύψεων των θαυμάτων του Αγίου Εφραίμ. Γίνονται ή όχι θαύματα στις μέρες μας… και ποια η θέση της επιστήμης;
 
ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology