Η βλάσφημη ανάρτηση του Καθηγητή Ηλία Μόσιαλου

mosialos

Του Αιμίλιου Πολυγένη


Από χθες έγινα αποδέκτης πολλών ηλεκτρονικών μηνυμάτων διαμαρτυρίας, με αφορμή μια ανάρτηση του Καθηγητή της Πολιτικής της Υγείας κ. Ηλία Μόσιαλου στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο κ. Καθηγητής ανάρτησε μια φωτογραφία που απεικονίζει την Παναγία με τον Ιωσήφ, και συνοδεύετε από έναν βλάσφημο διάλογο.

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο κ. Μόσιαλος πρωτοστάτησε στον αγώνα κατά της πανδημίας, όπου πολλοί κληρικοί και λαϊκοί ενστερνίστηκαν τις απόψεις του κατά καιρούς.

Μετά την χθεσινή ανάρτηση που δημοσιεύουμε παρακάτω, μας προβληματίζει σε βαθμό που να ανασκευάζουμε τις καλές εντυπώσεις που είχαμε μέχρι σήμερα προς το πρόσωπο του.

Αναρωτιέμαι ποιο είναι το κέρδος από μια τέτοια ανάρτηση, ειδικά παραμονή Χριστουγέννων;

Μπορούμε πολλά να σκεφτούμε και να πούμε από που πηγάζει αυτή η ενέργεια του, αλλά εγώ δεν είμαι αρμόδιος για να απαντήσω και να λάβω θέση.

Τον πρώτο λόγο όμως έχει η Εκκλησία, ξεκινώντας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο και τους Ορθόδοξους Προκαθημένους.

Προσωπικά όλο το χριστεπώνυμο ποίμνιο του Χριστού προσβάλετε ανεπανόρθωτα από μια τέτοια ανάρτηση, και επειδή ο κ. Μόσιαλος φέρει αυτόν τον βαρύ τίτλο του Καθηγητή της Πολιτικής της Υγείας το θέμα αφορά και τη πολιτεία…

Κλείνοντας, αναρωτιέμαι η ανθρωπότητα κινδυνεύει από την πανδημία του κορωνοΐου ή από την πανδημία του ηθικού ξεπεσμού και της βλασφημίας στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού…

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση

anartisi mosialos

πηγή:

https://www.romfea.gr 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology