ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΒΡΑΧΑΚΙΑ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ή ΜΕ ΚΑΡΥΔΙ ή ΜΕ ΑΙΓΙΝΗΣ ή ΑΝΑΜΙΚΤΑ



ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ 1000 ΓΡ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ 150 ΓΡ ΛΙΩΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΎΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ 100 ΓΡ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΈΨΑΜΕ ΜΕ 5 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ..

ΕΔΩ ΒΑΖΟΥΜΕ (αν θέλουμε..) ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ …

ΜΕ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΤΟΚΟΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΜΑΣ ΜΕ 8-10 ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ 1-2 ΩΡΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ . ΛΙΩΝΟΥΜΕ 300 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ..

ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΗΡΟΥΝΙΟΥ ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ .. 

ΠΗΓΗ

Η Συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis‎

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology