Συγκλονιστική η Μαίρη Μπάρκουλη για το θαύμα της Παναγίας στο παιδί της (ΦΩΤΟ)

Ο 16χρονος γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, Νικόλας, αντιμετώπισε ένα θέμα με την υγεία του και βρέθηκε μαζί με τη μητέρα του σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μαρούσι.
Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η μητέρα του Μαίρη Μπάρκουλη στο protothema, ο Νικόλας πριν 4 χρόνια είχε πολλαπλά έλκη στο δωδεκαδάχτυλο και στο έντερο του με όλες τις ενδείξεις να λένε ότι πρόκειται για τη νόσο του Crohn.

Πριν μερικές ημέρες ο νεαρός, σύμφωνα πάντα με τη μητέρα του, είδε αίμα στα κόπρανα του με αποτέλεσμα να θορυβηθούν και να κλείσουν αμέσως ραντεβού για εξετάσεις.

«Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί σκέφθηκα ότι είναι νέες πληγές από τη νόσο. Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ ο Νικόλας, αλλά είναι πολύ δυνατό παιδί. Οι εξετάσεις δόξα τω Θεό ήταν τελικά καλές. Η κατάσταση του Νικόλα δεν χειροτέρεψε. Ίσα- ίσα οι εξετάσεις έδειξαν ότι καλυτέρευσε.

Σε δέκα μέρες θα βγουν και τα αποτελέσματα της βιοψίας για να είμαστε απόλυτα σίγουροι, αλλά τα πράγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά. Πιστεύω πολύ στο Θεό. Ειλικρινά πιστεύω πως πρόκειται για θαύμα.

Είχα δει στον ύπνο μου την Παναγία και τον είχα πάει στην Τήνο για να γίνει καλά. Πιστεύω ότι η Παναγία τον βοήθησε», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του που τον υπεραγαπά.

Σήμερα το πρωί, η Μαίρη Μπάρκουλη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, έκανε γνωστή την είδηση ότι είναι στο νοσοκομείο ο γιο της, Νικόλας και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Στο Ιατρικό για εξετάσεις του Νικόλα… Να γινόταν ένα θαύμα… Να πεταγες από πάνω σου αυτό που σε βασανίζει… Μη φοβάσαι… Κι εγώ κι ο μπαμπάς είμαστε πάντα μαζί σου… Κοιμήσου αγόρι μου και όλα θα περάσουν… Ο Άγγελος σου είναι στο πλάι σου…».

Ο Νικόλας Μπάρκουλης, παλαιότερα σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει ότι πάσχει από τη νόσο του Crohn. «Περνάω τη νόσο του Crohn, κι αυτή με πολεμάει…. Ο σκοπός μου είναι να γίνω καλά. Δεν με νοιάζει τι θα πουν ή θα γράψουν για μένα», είχε πει χαρακτηριστικά.


briefingnews

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology