3 κ.σ. βούτυρο
1 αυγό, ελαφρώς χτυπημένο
3 κ.σ. γάλα πλήρες
4 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κ.σ. ζάχαρη..
3 κ.σ. κακάο σε σκόνη
1/2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
1/4 κ.γλ. αλάτι
Εκτέλεση
Βάζουμε το βούτυρο σε μεγάλο και ψηλό φλιτζάνι και ζεσταίνουμε στον φούρνο μικροκυμάτων για 10 δευτερόλεπτα, μέχρι να λιώσει.
Προσθέτουμε το αυγό, το γάλα και χτυπάμε με πιρούνι μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Μπορούμε να ελέγξουμε το εσωτερικό του με το τεστ της οδοντογλυφίδας (βάζουμε μια οδοντογλυφίδα στο κέντρο και αν μένουν υπολείμματα μείγματος στην επιφάνεια, ψήνουμε επιπλέον). Σερβίρουμε σκέτο, με σαντιγί ή με παγωτό.
via
Tags:
Μαγειρική