Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ: «Μη τολμήσουν και βγάλουν την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- Δημοψήφισμα τώρα»

του Γιώργου Θεοχάρη
Προ των ευθυνών τους φέρνει τους κυβερνώντες και τα πολιτικά κόμματα ο Στρατηγός εν αποστρατεία και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Φράγκος Φραγκούλης. Μιλώντας στο..
ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, παίρνει καθαρή θέση για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος ώστε ο ελληνικός λαός να αποφασίσει για το εθνικό αυτό θέμα.

Ο Φράγκος Φραγκούλης στη δήλωσηή του στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ αναφέρει: «Ο σεβασμός στου δημοκρατικούς θεσμούς επιβάλλει να ερωτηθεί ο Ελληνικός λαός και μάλιστα, όταν κυβέρνηση και κόμματα δεν έχουν νωπή λαϊκή εντολή σε ένα τεράστιας σημασίας Εθνικό θέμα ακόμη και αν αυτοί είναι Εθνομηδενιστές… και συνειδητά ή με λάθος εκτίμηση προβαίνουν στην κατάργηση του Έθνους – κράτους, για να γίνουν όψιμα αρεστοί και σε ποιους…
Ειδικά όταν αυτό έχει ξεπερασθεί σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ρωσία, Κίνα χωρίς να αναφερθώ στο σύνολο των όμορων κρατών. Εδώ ανεχόμαστε προεκλογικές ομιλίες στην Κομοτηνή λες και ήδη την Μουσουλμανική μειονότητα έπαψε να την απαρτίζουν Ελληνες πολίτες…
Μετά μάλιστα τις δηλώσεις του Σκοπιανού Προέδρου Ιβανώφ, μην τολμήσουν να πάνε στη Βουλή διχως δημοψήφισμα την συνθέτη ονομασία, που θα εμπεριέχει τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Το μήνυμα αφορά το σύνολο των κομμάτων… Απλά «Αιδώς Αργειοι»!!!!

 https://www.vimaorthodoxias.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology