"Γνωστοποίηση από Μυστακίδη Tours" Προσκηνυματικό ταξίδι στους Αγίου Τόπους για 6 Νοεμβρίου του 2018 διαβάστε σχετικά:


ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
ΤΡΊΤΗ 6/11/18: Συγκέντρωση στον προκαθορισμένο χώρο στις 22:30΄, επιβίβαση στο λεωφορείο του  γραφείου, αναχώρηση.
1η Ημέρα.Τετάρτη 7/11/18:
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ – ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΒΗΘΛΕΕΜ : 
Άφιξη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Υποδοχή από το Μυστακίδης Τουρς. Συνάντηση με τους προσκυνητές από Αθήνα. Έλεγχος αποσκευών και διαβατηρίων, πτήση με την Alitalia(ΑΖ823)  για Τελ Αβίβ στις 06:30΄, άφιξη΄08:15΄. Επιβίβαση στο λεωφορείο, αναχώρηση. Διασχίζοντας το Ισραήλ προς Ιερουσαλήμ, Φθάνουμε στην ευρύτερη περιοχή της Παλαιστινιακής Αρχής, γύρω από την Αγία Βηθλεέμ. Σημαντικά είναι τα προσκυνήματα που θα επισκεφθούμε αρχίζοντας από την Ορεινή την πατρίδα του Προδρόμου, τον Άγιο Θεοδόσιο τον Κοινοβιάρχη, και το διάσημο μοναστήρι του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου(προαιρετική επίσκεψη με μικρολεωφορεία). Επίσκεψη στο χωριό των Ποιμένων. Άφιξη στο ξενοδοχείο Manger htl. Τακτοποίηση, δείπνο.                             1η διανυκτέρευση στη Βηθλεέμ.                            
2η Ημέρα.Πέμπτη 8/11/18:    ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ
Πρωινό, αναχώρηση. Άφιξη στην Πύλη του Δαβίδ της εντός των Τειχών Ιερουσαλήμ. Διασχίζοντας τα στενά σοκάκια φθάνουμε σε λίγα λεπτά στο συγκρότημα του Πανίερου Ναού της Αναστάσεως. Ευλαβικό προσκύνημα στο Φρικτό Γολγοθά, στην Αποκαθήλωση και στον Πανάγιο  Τάφο.   Ξενάγηση-προσκύνημα σε όλα τα υπόλοιπα Πανάγια Προσκυνήματα του Ναού της Αναστάσεως. Εθιμοτυπική επίσκεψη στην έδρα του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου, ευχές Πατριάρχη κ.Θεοφίλου. Διασχίζοντας την Οδό του Μαρτυρίου θα προσκυνήσουμε το αποτύπωμα της παλάμης του Κυρίου, το Πραιτώριο, τη Φυλακή του Πέτρου και το σπίτι των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννας. Εξερχόμενοι της Παλιάς Πόλης από την Πύλη των Λεόντων, κατηφορίζουμε στη γειτονική Γεθσημανή  για να επισκεφθούμε  τον Τάφο της Παναγίας με την Εικόνα της Ιεροσολυμίτισσα, τον Κήπο της Προδοσίας, το Βράχο της Αγωνίας και τον τόπο μαρτυρίου του Αγίου Στεφάνου. Επιβίβαση στο λεωφορείο, άφιξη στο ξενοδοχείο, δείπνο,      2η διανυκτέρευση στη Βηθλεέμ.
3η Ημέρα.Παρασκευή 9/11/18. ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΗΘΛΕΕΜ.
Νωρίς το πρωί Θεία Λειτουργία στο Σπήλαιο της Γέννησης της Βηθλεέμ(Θεία Κοινωνία όσοι επιθυμούν), εμπειρία πρωτόγνωρη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, πρωινό.  Προσκύνημα στο Όρος των Ελαιών (τόπος της Θείας Αναλήψεως του Κυρίου μας). Άφιξη στην Αγία Σιών. Προσκύνημα στο Υπερώο, τον Τάφο του Δαβίδ  και στο σπίτι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, όπου πραγματοποιήθηκε η Κοίμηση της Θεοτόκου . Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.                             3η διανυκτέρευση στη Βηθλεέμ.
4η Ημέρα.Σάββατο 10/11/18: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ: 
Πρωινό, αναχώρηση  για την περιοχή της Γαλιλαίας, όπου θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Όρος Θαβώρ, τον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της  Θεοτόκου στη Ναζαρέτ και την Κανά της Γαλιλαίας (στην οποία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Θαύμα του Κυρίου της μετατροπής του ύδατος εις οίνο). Διασχίζοντας την περιφέρεια της Γαλιλαίας φθάνουμε στην αγαπημένη λίμνη του Χριστού, την Τιβεριάδα [ή Γαλιλαία ή Γενησαρέτ]. Θα περάσουμε από τα Μάγδαλα, το Όρος των Μακαρισμών και το Επτάπηγο. Προσκύνημα στο μοναστήρι των Αποστόλων στην  Καπερναούμ. Στάση για καφέ ή φαγητό(προαιρετικό). Ξενάγηση στη διάσημη πόλη της Τιβεριάδας, προσκύνημα στο μοναστήρι των Αποστόλων.   Ταξιδεύοντας από βορρά προς νότο στη δυτική όχθη του Ιορδάνη Ποταμού, φθάνουμε στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Αναχώρηση στις 23:15΄(όσοι επιθυμούν) για τον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως, συμμετοχή στην Αρχιερατική Αγρυπνία στον Πανάγιο Τάφο(Θεία Κοινωνία όσοι επιθυμούν).                                                     4η διανυκτέρευση στη Βηθλεέμ.             
5ηΗμέρα.Κυριακή 11/11/18: ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΕΡΙΧΩ: 
Πρωινό, αναχώρηση. Προσκύνημα στο μοναστήρι Μάρθας και Μαρίας, στη Βηθανία Κατηφορίζοντας προς την Ιεριχώ  μέσα στην έρημο της Ιουδαίας, φθάνουμε  στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου του Χοζεβίτου. Είσοδος στην  Ιεριχώ για να επισκεφθούμε την Ιερά Μονή του Προφήτου Ελισσαίου (όπου βρίσκεται η Συκομωρέα που ανέβηκε ο Ζακχαίος). Ανάβαση στο Σαραντάριο Όρος(των Πειρασμών).  Προσκύνημα στον Άγιο Γεράσιμο τον Ιορδανίτη και   στο πραγματικό σημείο της Βαπτίσεως του Κυρίου στον Ιορδάνη Ποταμό. Ξενάγηση στη βόρεια πλευρά της Νεκράς Θάλασσας και στον αρχαιολογικό χώρο του Κουμράν. Επιστροφή ξενοδοχείο, δείπνο,                                              5η διανυκτέρευση στη Βηθλεέμ.
              
6η Ημέρα.Δευτέρα 12/11/1:. ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ:
Πρωινό, αναχώρηση. Διασχίζοντας τη  δυτική όχθη της κοιλάδας του Ιορδάνη, φθάνουμε στη Σαμάρεια για να προσκυνήσουμε στο μοναστήρι της Αγίας Φωτεινής, όπου και το πηγάδι του Ιακώβ. Στο Όρος των Ελαιών θα επισκεφθούμε τον τόπο της Ανάληψης του Χριστού. Στην Αγία Σιών θα ξεναγηθούμε στο Υπερώο όπου έγινε ο Μυστικός Δείπνος, τον Τάφο του Δαβίδ και το σπίτι του Ιωάννη Θεολόγου όπου κοιμήθηκε η Παναγία. Είσοδος στην Παλιά Πόλη προσκύνημα στα μοναστήρια Μεγάλης Παναγιάς και  Σεϊδανάγιας. Τελευταίο μας προσκύνημα στον Πανάγιο Τάφο. Επιστρέφοντας θα προσκυνήσουμε στον  Άγιο  Συμεών το Θεοδόχο και το ιστορικό μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού. Φθάνοντας στο ξενοδοχείο μας πριν το δείπνο θα ξαναπροσκυνήσουμε στη Βασιλική της Γέννησης του Χριστού.  
                                                                          6η διανυκτέρευση στη Βηθλεέμ.               
7η Ημέρα.Τρίτη 13/11/18: ΒΗΘΛΕΕΜ-ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:.    
Πρωινό, φόρτωση αποσκευών, επιβίβαση στο λεωφορείο, αναχώρηση. Προσκύνημα στον Τάφο του  Αγίου Γεωργίου στην Λήδα. Επίσκεψη στο μοναστήρι των Αρχαγγέλων στην παλιά Ιόππη. Ξενάγηση στο Τελ Αβίβ. Άφιξη στο Μπεν Γκουριόν.  Μετά τον έλεγχο αποσκευών και διαβατηρίων πτήση   για Αθήνα με την Αlitalia(AZ822) στις 19:55΄. Άφιξη 21:35΄. Επιβίβαση στο λεωφορείο του γραφείου Μυστακίδης, αναχώρηση για Θεσσαλονίκη.
Τιμή συμμετοχής:     700 ΕΥΡΩ.
Περιλαμβάνει: Αεροπορικά εισιτήρια (Αθήνα –Τελ Αβίβ – Αθήνα). Διαμονή  στο   ξενοδοχείο **** αστέρων Manger htl στη Βηθλεέμ. Πρωινό και ένα γεύμα ημερησίως(μπουφέ). Μεταφορές Αθήνα-Θεσσαλονίκη στις 7 και Αθήνα-Θεσσαλονίκη στις 13 Νοε, και από/προς   ξενοδοχείο. Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί. Φόρους αεροδρομίων. Ξεναγήσεις, περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. Ταξιδιωτική τσάντα. Συνοδός- ξεναγός. Πλήρης ενημερωτικός οδηγός και χάρτες Ισραήλ.
Δεν περιλαμβάνει: Διαφορά μονόκλινου. Οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Ανάβαση με τελεφερίκ στο Σαραντάριο Όρος. Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
@ Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητο να κατέχουμε διαβατήριο που να ισχύει τουλάχιστον μέχρι 7 Μαϊου 2019. Τα δικαιολογητικά για έκδοση διαβατηρίου από το Γραφείο Υποδοχής Αιτημάτων του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής είναι: Αίτηση στο τμήμα μαζί με μια(1) έγχρωμη φωτογραφία 4Χ6 εκατοστών, παράβολο Δημοσίου 84,40 Ευρώ, φωτοαντίγραφο δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας από τις 2 πλευρές.
@ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στο Γιώργο Καππέ κινητό 6945802689 και στο πρακτορείο Μυστακίδης Τουρς.
ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 250 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ 13ΑΥΓ. ΕΞΟΦΛΗΣΗ  ΜΕΧΡΙ 20  ΟΚΤ. 18




Σχεδίαση-Οργάνωση-Εκτέλεση
ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ TOURS

Το πρακτορείο διατηρεί το δικαίωμα, εάν καταστεί λόγος, να αλλάξει τη σειρά των ξεναγήσεων του προγράμματος είτε τις ώρες τους, χωρίς να αφαιρεθεί κάτι από αυτό.



Αγίου Κωνσταντίνου 6, Ομόνοια,

ΤΗΛΕΦΩΝΑ 210-5221860, 5234396, FAX: 210-5234397

Website:  www.mistakidistours.gr,   e-mail:  info@mistakidistours.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology