Τέσσερα θηρία σε έχουν περικυκλώσει και σου ρουφούν το αίμα μέρα νύχτα

Φοβερός λόγος και η αγωνία ενός γέροντα για την Ελλάδα.
~ Λαέ του Θεού που κάποτε είχες την δόξα και το μεγαλείο σου εις όλον τον επίγειο κόσμο και..
σήμερον ευρίσκεσαι στην αδοξία και εις τον περίγελο αυτού του κόσμου.
Αδέλφια μου πανφίλτατα δεξιοί και αριστεροί, μέσοι και νεοφανείς ακούσατε έναν γέροντα όπου ευρίσκεται εις το τέλος της ζωής του .

Φθάσατε στο σημείο της καταστροφής σας.

Γυρίζετε στους δρόμους με το πινάκιο στο χέρι ζητώντας ένα κομμάτι ψωμί και λίγο φαγητό.

Δια ποίον λόγο;

Διότι αφήσατε των πατέρων σας και παππούδων σας την πίστη εις τον Θεόν, και τις παραδόσεις τις πατρίδος σας και προχωρείτε εις τον τελικό αφανισμό σας. Εγκαταλείψατε τον Χριστόν.

Ο λόγος αυτός είναι φοβερός. Λαός που δεν πιστεύει σε Θεό και μάλιστα εις τον Χριστόν μας που είσαστε βαφτισμένοι. Χωρίς αμφιβολία θα εξαφανιστείτε.

Σας παρακαλώ με δάκρυα στα μάτια επιστρέψατε κοντά στον Χριστό μας εάν θέλετε να σωθείτε. Η θύελλα του πολέμου ευρίσκεται προ των θυρών, και είναι κρίμα εσείς ο Ελληνικός λαός ο άλλοτε πανένδοξος, να εξαφανιστεί από το πρόσωπο της γης και μάλιστα από τον χώρο τούτο που λέγεται Ελλάς.

Τα παιδιά σου καθημερινώς αυτοκτονούν, άλλα σας εγκαταλείπουν και φεύγουν και πάνε σε ξένους τόπους και σε ξένες πατρίδες, διότι επί σαράντα χρόνια χωρίς νόηση ψήφιζες και ψηφίζεις παιδιά σου απάτριδες, άθρησκους και ξενομανείς.

Τέσσερα θηρία σε έχουν περικυκλώσει και σου ρουφάν το αίμα μέρα νύχτα. Τα θηρία αυτά τα είχανε στην παλαιά εποχή και ξαναζωντανέψανε σήμερα, η Σκύλα η Χάρυβδη, η λερναία Ύδρα και το τέταρτο είναι ο βόας που ενεμφανίσθη στις μέρες μας και λέγεται μασονισμός από τον οποίον επήγασαν και το άλλο θηρίο που λέγεται κομμουνισμός, ήτοι πλήρως αθεϊσμός.

Βρίσκεσαι μεταξύ των δύο αυτών θηρίων και σε οδηγούν εις τον αφανισμό σου.

Θερμότατα σας παρακαλώ ο ελάχιστος δούλος του Χριστού μου και υπηρέτης όλων εκείνων τον οποίον τον πιστεύουν επιστρέψατε στην παράδοση των προγόνων σας τον Χριστόν μας ο οποίος είναι ο μόνος δυνατός να σας απαλλάξει από αυτήν την καταστροφή που βρίσκεστε.

Γονατίσατε μέρα νύκτα με δάκρυα, και η σωτηρία έρχεται .

Ο ελάχιστος υπηρέτης σας, γέρων Σωφρόνιος ιερομόναχος».

πηγή: http://apantaortodoxias.blogspot.com

rwmios.wordpress.com

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology