Οι προφητείες του μοναχού Άβελ για το μέλλον της Ρωσίας και τον Πρίγκιπα που θα έρθει…


Το έτος 1757 ένα αγόρι γεννήθηκε σε ένα μικρό χωριό κοντά στη Μόσχα, στην οικογένεια ενός συνηθισμένου αγρότη. Ονόμασαν το αγόρι Vasily(Βασίλης), και το επώνυμο Vasilyev(Βασιλίεβ). Το αγόρι..
μεγάλωσε και έγινε μοναχός. Με τη χειροτονία πήρε το όνομα του – ΄Αβελ.
Και έτσι έζησε την ταπεινή του ζωή στην υπηρεσία του Θεού, άγνωστη σε όλους και ό,τι αργότερα προφητικά είπε, έγιναν πραγματικότητα.
Για τις προφητείες του, ο π.Άβελ εξορίστηκε.
Κάποτε κατά τη διάρκεια της βασιλείας της Αικατερίνης της δεύτερης, ο Άβελ πρόβλεψε τον επικείμενο θάνατο της αυτοκράτειρας και για αυτό συνελήφθη και φυλακίστηκε. Σύντομα όμως η αυτοκράτειρα επανατοποθετήθηκε.
Όταν βασίλεψε ο Παύλος Α ‘, έμαθε για τις προβλέψεις του μοναχού Άβελ.
Όντας εξόριστος, ο ΄Αβελ προφήτευσε για τον Παύλο. Έγραψε ότι θα στραγγαλιστεί. Για το λόγο αυτό, ο μοναχός εξορίστηκε στο Solovki.
Στα νησιά Solovetsky, ο π.Άβελ προέβλεψε έναν πόλεμο με τον Ναπολέοντα και την καύση της Μόσχας.
Όταν η προφητεία για τον πόλεμο και τη φωτιά στη Μόσχα έγιναν πραγματικότητα ο νέος αυτοκράτορας Αλέξανδρος Α ‘., Διέταξε να απελευθερωθεί ο Άβελ από την εξορία.
Αμέσως μετά την απελευθέρωσή του, ο Άβελ πήγε σε ένα ταξίδι. Ο μοναχός επέστρεψε από την περιπλάνηση όταν ο Νικολάι ο πρώτος, βρισκόταν στην εξουσία. Και γι ‘αυτόν ο μοναχός έδωσε προβλέψεις. Αλλά για να μην τα ακούσει τα δυσάρεστα πράγματα της προφητείας, ο Τσάρος εξόρισε τον μοναχό μακριά από το Suzdal. Όπου αυτός ο εκπληκτικός άνθρωπος τελείωσε το γήινο ταξίδι του.
Μετά τον θάνατο του μοναχού Άβελ, οι προβλέψεις του έγιναν πραγματικότητα. Έτσι ο μοναχός προέβλεψε ότι ο Νίκολας ο δεύτερος θα έρθει στο θρόνο. Και για την τρομερή του μοίρα. Ο μοναχός είπε ότι δεν θα φορούσε το στέμμα, αλλά ένα στέμμα από αγκάθια. Και αυτή η ανόητη νέα κυβέρνηση θα σκίσει τη Ρωσία και θα καταστρέψει τους ναούς.
Υπάρχουν προβλέψεις και αναφορές του μοναχού Άβελ στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μίλησε για την εμφάνιση αεροσκαφών, υποβρυχίων και όπλων μαζικής καταστροφής.
Επίσης, πρόβλεψε την άφιξη του Χίτλερ. Τον ανέφερε σαν δυτικό Batu, ο οποίος θα σήκωνε το χέρι του. Και εδώ δεν είναι σαφές αν θα σηκώσει ένα χέρι ενάντια στη Ρωσία ή το ναζιστικό χαιρετισμό.

Το μέλλον της Ρωσίας, ο μοναχός το περιέγραψε αόριστα.
Είπε ότι μετά τους χρόνους της αμαρτίας ο πρίγκιπας θα έρθει. Και το όνομά του θα είναι σαν τους δύο ομώνυμους, ήδη καθισμένους στο θρόνο, αλλά όχι βασιλικοί.

Εδώ σε αυτόν τον πρίγκιπα θα είναι η σωτηρία της Ρωσίας. 

πηγές
http://yiorgosthalassis.blogspot.com
http://www.yoki.ru/anomalous/zagadki/18-12-2018/466552-0/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ YOKIcorfiatiko.blogspot.com
https://orthodoxathemata.blogspot.com/2018/12/blog-post_275.html

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology