Γλυκάκια σιροπιαστά με ινδοκάρυδο !!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Τα έβαλα στις θηκουλες της σιλικόνης και τα έψησα για 25' στους 180c αέρα.


Για το σιροπακι χρειάστηκα 1ποτηρι νερό και 1ποτηρι ζάχαρη..



Με κρύο σιρόπι μόλις τα έβγαλα από το φούρνο τα σιρόπιασα και τα άφησα για 1/2 ώρα μέσα στις θηκούλες τους.

Τα έβγαλα και τα άφησα στο ταψί όλο το βράδυ.

Το πρωί τα έβαλα στην πιατέλα και τα γυάλισα με λίγο σιροπάκι και έριξα επάνω καρύδα!!!!!!

Καλή επιτυχία !!!


 Maria Kazdagli -οι χρυσοχέρες-ηδες



ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

https://mageirikikaisintages.blogspot.com/2018/08/blog-post_30.html
Πηγή: synaxipalaiochoriou.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology