Μια Πνευματική όαση στην κορυφή του Καλλιστράτου Όρους 2022 [βίντεο - φωτογραφίες]

  

Μιά πνευματική όαση στην κορυφή του Καλλίστρατου Όρους στην Ζάβορδα Γρεβενών. Μια "παλαίστρα" Αγίων Ανδρών, εκεί που για χρόνια ασκήτεψε (μέσα σε σπηλιά-ασκηταριό) τόσο ο Άγιος Νικάνορας (κτήτορας της μονής) όσο και παλαιότερα ο Άγιος Καλλίστρατος, γιαυτό και το όρος ονομάζεται Καλλίστρατον.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο (και ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό) με γενικά πλάνα από όλη την ιερά μονή Αγίου Νικάνορα. (Καθολικό, Ασκηταριό, Μετόχι, Ι.Ν Αγίου Δημητρίου κλπ.) 

Η Λήψη αυτών των εικόνων έγινε το Καλοκαίρι του 2022. Το βίντεο αυτό έγινε κατόπιν ευλογίας του Γέροντος της μονής, π. Σεραφείμ και σε συνεργασία με την αδελφότητα του μοναστηριού, όπως βέβαια και το πρώτο μας βίντεο (το οποίο και σας συστήνουμε να δείτε) εκεί θα ακούσετε (δια στόματος του π. Διονυσίου) το ιστορικό της μονής όπως ακριβώς είναι και όχι όπως (δυστυχώς) κυκλοφορεί παραποιημένα το ιστορικό σε πολλά άλλα βίντεο στο διαδίκτυο. Είναι ένα official βίντεο λοιπόν (από την ίδια την Ιερά Μονή) που ανταποκρίνεται σε πραγματικά γεγονότα. Το link του βίντεο είναι: https://www.youtube.com/watch?v=gI7Qg...

Φωτογραφίες.

 






















































 




 


Βίντεο - Φωτογραφίες:

Διονύσης Μπόσιακας

  www.agiotopia.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology