Μπισκότα βουτύρου - τόσο αφράτα που λιώνουν στο στόμα !!!

Δοκιμάστε τα υπέροχα αυτά μπισκότα που δεν θέλουν ούτε μάσημα λιώνουν !!!!

Υλικά 350 γρ ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου 80 -100 γρ ζάχαρη άχνη μία βανιλίνη 350 γρ αλεύρι 80 γρ - ­κορν φλάουρ...








Οδηγίες .
Με το μίξερ χτυπήστε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα (6 με 8 λεπτά ). Προσθέτουμε τη βανίλια και χτυπάμε για μερικά δευτερόλεπτα.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κορν φλάουρ μαζί πάνω από το μείγμα βουτύρου και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λείο μείγμα .


Τοποθετούμε σε σακκούλα και κορνέ ( μύτη ) σε σχήμα αστεριού. Τοποθετούμε σε ένα ταψί λαδόκολλα και κόβουμε σε σχήματα που θέλουμε ..
Ψήνουμε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα.
Αφήνουμε για λίγα λεπτά στο ταψί να κρυώσουν λίγο πριν τα μεταφέρουμε στην πιατέλα μας.Καλή επιτυχία !!!







George Chatzigiatroudakis - Mαγειρικές Απολαύσεις .
http://mageirikikaisintages.blogspot.com/2017/11/blog-post_37.html

Πηγή: https://i-epikaira.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology