![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihy8u1M9puj-xF3U5YR_2bQfEkgyCItv7XuhRev4kxwdizlkYQGKp8sjg_aEZTal8ekk9U_JhOI2FKU2bJgntoCZ1fFjE2lauwEY0n224ep82qt0av_fo2CsBmw5IHI0tnxcReadg3oKY/s400/23163489_10212324432444079_1321864834_n.jpg)
Υλικά 350 γρ ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου 80 -100 γρ ζάχαρη άχνη μία βανιλίνη 350 γρ αλεύρι 80 γρ - κορν φλάουρ...
Οδηγίες .
Με το μίξερ χτυπήστε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα (6 με 8 λεπτά ). Προσθέτουμε τη βανίλια και χτυπάμε για μερικά δευτερόλεπτα.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κορν φλάουρ μαζί πάνω από το μείγμα βουτύρου και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λείο μείγμα .
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiTgn2qg_sqO06ADHR9mu_BkQ8Kxddgj1DyRC9q2514wJ1LirCt7yQq0VGiVJOs0dtt9ZQpTBoRfDG-LVslR0Mm6bfO5PtLyQ0ejZS5vt_2TxJTb-bQ5Yfikb0zrN_QKNirI4gG7D8GWkQ/s400/23202064_10212324432124071_462888404_n.jpg)
Τοποθετούμε σε σακκούλα και κορνέ ( μύτη ) σε σχήμα αστεριού. Τοποθετούμε σε ένα ταψί λαδόκολλα και κόβουμε σε σχήματα που θέλουμε ..
Ψήνουμε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα.
Αφήνουμε για λίγα λεπτά στο ταψί να κρυώσουν λίγο πριν τα μεταφέρουμε στην πιατέλα μας.Καλή επιτυχία !!!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYcc_AxyCyaBwZwgdxEdrnYuJl58Qsqg12Eq0iOIl1vags3jT3c79vwSkmKaaxkvyvunoN0nQbP77MGJcme8KPSayspnGH-EdIIqNANqEHhCvv2jsKx1dFFSshEqcLCouWF4bWoBEwx4k/s400/23140455_10212324423523856_2001508914_n.jpg)
George Chatzigiatroudakis - Mαγειρικές Απολαύσεις .
http://mageirikikaisintages.blogspot.com/2017/11/blog-post_37.html
Πηγή: https://i-epikaira.blogspot.com/
Tags:
Μαγειρική