Ντ. Μπακογιάννη: Εγώ δεν θα πάω... στο συλλαλητήριο! Είναι έγκλημα όλος ο κόσμος να λέει τα Σκόπια "Μακεδονία" και εμείς να τους λέμε "φούφουτους".


Σχόλιο : Μήπως το επιτρέψαμε εμείς, κ. Μπακογιάννη να λέγονται έτσι, από την ανικανότητα των Ανθρώπων (πολιτικών) που χειρήστηκαν την υπόθεση.. Αν αυτές είναι οι τοποθετήσεις του 'πατριωτικού κόμματος' της ΝΔ, τότε τι περιμένουμε από τους διεθνιστές γραικύλους της αριστεράς; ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΚΤΑ! Στις επερχόμενες εκλογές δεν θα έχουμε καμία δικαιολογία!!!"
Δεν πρόκειται να συμμετάσχει η Ντόρα Μπακογιάννη στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ, όπως διευκρίνισε η ίδια, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.«Ο καθένας από τους βουλευτές της ΝΔ είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Εγώ δεν θα πάω, αλλά σέβομαι αυτούς που θα πάνε και δεν θα κουνάω το δάχτυλο» τόνισε.
Σύμφωνα με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας «είναι έγκλημα όλος ο κόσμος να λέει τα Σκόπια "Μακεδονία" και εμείς να τους λέμε "φούφουτους"», ενώ αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις του 2008 είπε ότι «η τότε κυβέρνηση και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα χαράξαμε κοινή εθνική γραμμή, πάνω στην όποια πάτησε σήμερα ο κ. Τσίπρας».
Πηγή Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: https://i-epikaira.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology