Συγκλονιστικό βίντεο - Θαυμαστή ευλυγισία Γέροντα Νεκτάριου 30 ώρες μετά την κοίμηση

Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης
Εξόδιος Ακολουθία - Χιλιάδες πιστοί αποχαιρετούν τον χαρισματούχο γέροντα

Χιλιάδες πιστοί προσέρχονται καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας για να προσκυνήσουν το Σκήνωμα του Γέροντα Νεκτάριου Βιτάλη στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στην Καμάριζα Αττικής.


Ο αγαπητός Γέροντας "έφυγε" τα ξημερώματα της 8ης Φεβρουαρίου στις 05:30 σε ηλικία 89 ετών στο Λαύριο. Τα τελευταία χρόνια ήταν καθηλωμένος στο κρεβάτι, δεχόταν όμως τους προσκυνητές δίνοντας την ευχή του κι έχοντας για όλους έναν λόγο ωφελείας και αγάπης.

Για αληθινό θαύμα έκαναν λόγο όλοι οι παριστάμενοι στη σημερινή Εξόδιο Ακολουθία του Γέροντα Νεκτάριου Βιτάλη. Ιερείς και πιστοί που έσπευδαν να τον ασπαστούν διαπίστωναν μια θαυμαστή ευλυγισία ακόμα και 30 ώρες μετά την κοίμηση του Άγιου Γέροντα.

Η συγκλονιστική συνέντευξη του Γέροντα Νεκτάριου Βιτάλη στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Είχε πει ο Γέροντας:


«Πήγα στον άλλο κόσμο και ξαναγύρισα»
Τον γύρο του κόσμου κάνει το θαυμαστό γεγονός που έζησε ο γέροντας Νεκτάριος στην Καμαρίζα Λαυρίου Αττικής-Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου.
O γέροντας Νεκτάριος για πρώτη φορά μιλά για την μεταθανάτια εμπειρία του.
Κατά την ακολουθία της Αποκαθήλωσης ένιωσε αδιαθεσία και μέσα σε λίγα λεπτά έχασε την επαφή με τον περιβάλλον.
Έσπευσαν γιατροί από το πλήθος των προσκυνητών και διαπίστωσαν ότι έχει πεθάνει. Πανικόβλητοι οι διακονητές του παρήγγειλαν το φέρετρο και ειδοποιήθηκαν Ιερείς για να τον ντύσουν.
Είπε για την Ελλάδα:
«Την Ελλάδα μας, πρέπει να την φυλάξουμε, πρέπει να την υπερασπίσουμε. Ο Χριστός έχει ευλογήσει όλο τον κόσμο, αλλά την Ελλάδα ειδικά, γι’ αυτό.» «Με έσωσε ο Άγιος Νεκτάριος»

Συγκλονιστικές προφητείες:
Κάποια μέρα του καλοκαιριού θα ξυπνήσουμε και θα ακούσουμε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ότι η Ελλάδα κήρυξε Πτώχευση. Τότε οι οποιεσδήποτε καταθέσεις στις τράπεζες, θα παρακρατηθούν για να πληρωθούν τα χρέη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αρχίζουν τα χειρότερα στην Ελλάδα.


Δείτε εδώ την συνέντευξη: «Πήγα στον άλλο κόσμο και ξαναγύρισα»





Πηγές:ekklisiaonline.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology