Προφητείες Αγίου Παϊσίου – Θα πουν: «Φτάνει πια μ΄ αυτούς (τους Τούρκους)

Προφητείες Αγίου Παϊσίου – Θα πουν: «Φτάνει πια μ΄ αυτούς (τους Τούρκους
  Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Άγιος Παΐσιος: «…Οι ξένοι είναι εκείνοι που θα μας βοηθήσουν τελικά. Θα μάθουν την αλήθεια και θα μας βοηθήσουν. Θα πουν: «Φτάνει πια μ΄ αυτούς» (τους Τούρκους)»!

(Μαρτυρίες Προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος, Ν. Ζουρνατζόγλου, Β΄Τόμος, 1η έκδοση, σελ. 350) Του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α. ΖΟΥΡΝΑΤΖΟΓΛΟΥ ΕΠΙΣΜΗΝΑΓΟΣ Ε.Α.

Άγιος Παΐσιος: «Θα έρθουν χρόνια που οι άνθρωποι, για να προστατευτούν, θα παίρνουν για όλες τις δουλειές τους Χριστιανούς. Θα θέλουν να κάνουν μάθημα στο παιδί τους; Θα παίρνουν χριστιανό δάσκαλο. Να ασβεστώσουν το σπίτι τους; Το ίδιο. Υδραυλικό; Επίσης. Γιατί δεν θα έχουν εμπιστοσύνηστους άλλους. Έτσι, σιγά-σιγά θα μαζευτούν και θα αποτελέσουν μια ποίμνη με έναν ποιμένα»!

(Μαρτυρίες Προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος, Ν. Ζουρνατζόγλου, Β΄Τόμος, 1η έκδοση, σελ. 66) Του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α. ΖΟΥΡΝΑΤΖΟΓΛΟΥ ΕΠΙΣΜΗΝΑΓΟΣ Ε.Α.

Άγιος Παΐσιος για την Τουρκία: «Σε βάθος χρόνου, τα εσωτερικά προβλήματα και οι μειονότητές της θα της δημιουργήσουν πολλά προβλήματα, μέχρι που θα τη διαλύσουν»!

(Μαρτυρίες Προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος, Β΄Τόμος, 1η έκδοση, σελ. 365) Του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α. ΖΟΥΡΝΑΤΖΟΓΛΟΥ ΕΠΙΣΜΗΝΑΓΟΣ Ε.Α.

Άγιος Παΐσιος για τους Γάλλους: «Ας τους αυτούς που μαζεύουν τους Μουσουλμάνους και χτίζουν τζαμιά.Αργότερα, θα καταλάβουν τι συμβαίνει και τότε θα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν μέτρα εναντίον τους. Θα δείτε τι θα κάνουν»!

(Μαρτυρίες Προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος, Ν. Ζουρνατζόγλου, Β΄Τόμος, 1η έκδοση, σελ. 359) Του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α. ΖΟΥΡΝΑΤΖΟΓΛΟΥ ΕΠΙΣΜΗΝΑΓΟΣ Ε.Α.

akouei.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology