Μέγα Θαύμα! Εμφάνιση του Αγίου Παϊσίου στην ηγουμένη της Ι.Μ. Σεϊδανάγιας της Συρίας: "Έλα στο σπίτι μου"

Ποιος νους  δύναται να κατανοήσει τα θαυμαστά  γεγονότα  όπως εκτίθενται στο παραπάνω ζωντανό βίντεο σε μια χρονική συγκυρία που όλα τα Εθνικά μας θέματα είναι ανοικτά και τρέχουν, μάλιστα την στιγμή χρειαζόμαστε την άνωθεν βοήθεια δίχως μεμψιμοιρίες και ανθρώπινες αδυναμίες.

Στεκόμαστε  σε μια θαυμαστή συγκυρία δίχως να αποσκοπούμε σε κοσμικές αγιογραφίες και διαφημίσεις αλλά σε κάτι που έχει να κάνει με την παρουσία των Αγίων μας στις Εθνικές Επάλξεις στα σύνορα μας, στην ακριτική Αλεξανδρούπολη.
Συγκεκριμένα στον άνθρωπο που έφτιαξε το Ναΰδριο  αυτό και ο  ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ τον σύστησε κατ όναρ  στην Ηγουμένη της ΠΑΝΑΓΙΑΣ Σεϊδανάγιας  στις 7 Οκτωβρίου του 2017 …υποδεικνύοντας  την ...έλα στο σπίτι μου.

Στο ίδιο άνθρωπο που τυχαίνει να ήταν πνευματικό παιδί του ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ  σύμφωνα με μαρτυρία του ιδίου που κυκλοφορεί από πολλών χρόνων, ό ίδιος ο ΑΓΙΟΣ του είπε αρχές δεκαετίας του 90

ΜΑΡΤΥΡΙΑ Ανέστη Μαυροκέφαλου
«Γέροντα, του λέω, «απ’ την Αλεξανδρούπολη είμαστε. Μήπως μας πιάσει η μπόρα κατά κει;»

Μου απαντά: «Κοίταξε να δεις. Οι Τούρκοι δε θα μπουν στην Αλεξανδρούπολη»

Αδελφοί μου  ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ φυλάει σκοπιά στα νοητά σύνορα της Πατρίδας μας, φυλάει Θερμοπύλες και βρίσκεται ένα βήμα από το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ την Κωνσταντινούπολη,   που μας ανακοίνωσε θεόπνευστα  ότι θα το δούμε στις μέρες μας.

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ παρουσιάζεται στην Αλεξανδρούπολη στην Ηγουμένη της ΠΑΝΑΓΙΑΣ Σεϊδανάγιας  που προέρχεται από μια εμπόλεμη περιοχή , σημειολογία που δείχνει ότι είμαστε προ των πυλών γεωπολιτικών εξελίξεων.

 

 Δεν μπορούμε  να μην πιστέψουμε  στα λεγόμενα της Ηγουμένης Γερόντισσας Ακυλίνας της ΠΑΝΑΓΙΑΣ Σεϊδανάγιας  καθότι και σε εμάς προσωπικά παρουσιάστηκε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ λέγοντας μας



Έρχεται η ΑΝΑΣΤΑΣΗ της Ελλάδος και της Κύπρου

Η ΕΛΛΑΔΑ μας  δεν θα χαθεί , πρέπει να δώσει και άλλα θαυμαστά στην ανθρωπότητα και στον πολιτισμό.

Με Πίστη και Ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 


trelogiannis.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology