Κάτω από εκείνη την πέτρα θα βρεις ένα σακουλάκι, αυτά είναι τα μάγια που σου έχουν κάνει..


Άγιος Παΐσιος: «Παιδί μου, εσύ αντιμετωπίζεις σοβαρά προβλήματα. Εσένα σε έχουν κάνει μάγια. Όταν θα γυρίσεις στο σπίτι σου, εκεί που είναι τα σκαλοπάτια, έχεις μια τετράγωνη πέτρα..
Εκείνη την πέτρα σήκωσέ την, από κάτω θα βρεις ένα σακουλάκι, αυτά είναι τα μάγια που σου έχουν κάνει. Θα το πάρεις αυτό και θα το πετάξεις σε φωτιά. Και αυτό που σου ζητώ για να μην έχει πια ποτέ ξανά προβλήματα, είναι, δέκα λεπτά την μέρα να τα αφιερώνεις στον Θεό, και κάθε Κυριακή θα προσπαθείς να μεταλαμβάνεις εξομολογούμενος και να πηγαίνεις στην Εκκλησία.»
Μαρτυρία: Γρηγόριος Σοφός, αστυνομικός
Βέροια, Βόρεια Ελλάδα.
Απόσπασμα από την εξαιρετική σειρά ταινιών- ντοκιμαντέρ, ρωσικής παραγωγής, που γυρίστηκε με βάση το βιβλίο ¨Ο βίος του Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου¨, που γράφτηκε από τον Ιερομόναχο Ισαάκ. Αποτελείται από έξη επεισόδια, μέσα στα οποία περιλαμβάνονται πολλές μαρτυρίες ανθρώπων οι οποίοι συνάντησαν, γνώρισαν & κάποιοι από αυτούς έζησαν κοντά στον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη. Μέσα στα έξη αυτά επεισόδια θα ακούσουμε & αποσπάσματα κειμένων του ίδιου του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, καθώς επίσης θα δούμε πλάνα από τα μέρη που έζησε & ασκήτεψε.

Παραγωγή:
ΕΠΕ Παραγωγικό Κέντρο «POKROV», 2012

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ

Πηγή: Σημεία Καιρών

Πηγή: synaxipalaiochoriou.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology