Σε ένα μπολ έβαλα 4 αυγά,500 ml κρέμα γάλακτος,100γρ βούτυρο λιωμένο,πιπέρι και λιγάκι αλάτι γιατί έχουν και τα τυριά.
Τα χτύπησα λίγο με τον αυγοδάρτη και το άπλωσα κουνώντας πάλι το ταψί να πάει παντού και το άφησα 20 λεπτά στο ψυγείο ώστε να ρουφήξει τα υγρά το ψωμί του τοστ.
Το έψησα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 45 λεπτά στην κάτω κάτω θέση και μετά στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά στην μέση του φούρνου.
Το αποτέλεσμα νοστιμότατο !!
Μαρία Λαρου-οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα χτύπησα λίγο με τον αυγοδάρτη και το άπλωσα κουνώντας πάλι το ταψί να πάει παντού και το άφησα 20 λεπτά στο ψυγείο ώστε να ρουφήξει τα υγρά το ψωμί του τοστ.
Το έψησα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 45 λεπτά στην κάτω κάτω θέση και μετά στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά στην μέση του φούρνου.
Το αποτέλεσμα νοστιμότατο !!
Μαρία Λαρου-οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Πηγή: synaxipalaiochoriou.blogspot.com
Tags:
Μαγειρική