Θαύματα της Αγίας Ζώνης στην Κολομβία!


Σχετική εικόνα
«Είμαι ο π. Σεραφείμ από την Κολομβία και υπηρετώ στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου της Κούκουτα.1. Μία φορά (πρίν τρία χρόνια) πήγα στην Βογοτά (πρωτεύουσα της χώρας μας) και εκεί γνώρισα..
ένα ζευγάρι, τον Εφραίμ και την Μαρία, χριστιανοί ορθόδοξοι και οι δύο.
Η Μαρία είχε πρόβλημα να μείνει έγκυος –προσπαθούσαν για πολύ καιρό– και ο γιατρός τον οποίον επισκέπτονταν, της το απέκλειε.
Πήγα στο σπίτι τους μία φορά και εκεί μου διηγήθηκαν το πρόβλημά τους. Εγώ είχα επισκεφθεί την Μονή σας και γνώριζα την βοήθεια που μπορεί να προσφέρουν οι κορδέλες από την Ζώνη της Παναγίας μας. Τους ρώτησα τρεις φορές: «Πιστεύετε στα θαύματα;» και μου απάντησαν και αυτοί τρεις φορές «ναι». Έδωσα μία κορδέλα στην Μαρία και της είπα να την δέσει στην κοιλιά της. Μετά από δύο μήνες έμεινε έγκυος. Τώρα έχει ένα κοριτσάκι με το όνομα Σάρρα.
  1. Η κ. Αδριάνα Βελάσκες, από την Κούκουτα, η οποία είναι κατηχούμενη, ήλθε στην εκκλησία μας (τού Αγίου Δημητρίου) κλαίγοντας. Σε ερώτησή μου, «τί συμβαίνει;», μου είπε πώς είχε καρκίνο στις ωοθήκες και ότι ο γιατρός της είπε να κάνει εγχείρηση σε δύο μήνες. Αυτή φοβόταν μην πεθάνει στο χειρουργείο.Τότε εγώ της είπα «πιστεύεις στα θαύματα;» και μου είπε «ναί». Αφού επανέλαβα την ερώτηση τρεις φορές και αφού η απάντηση ήταν θετική, της έδωσα μία κορδέλα.
Σε δεκαπέντε μέρες, όταν η Αδριάνα πήγε στο αποχωρητήριο, ούρησε αίμα σαν ένα ογκίδιο. Φοβήθηκε και επισκέφθηκε τον γιατρό της. Ο γιατρός, αφού την εξέτασε, διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε καρκίνος. Την ρώτησε όμως τί ήταν αυτό το κορδόνι που φορούσε στην μέση της. Αυτή απάντησε «π. Σεραφείμ». Μόνο αυτό θυμόταν εκείνη την στιγμή. Μετά κάνοντας προσευχή κατάλαβε ότι αυτό που της συνέβει ήταν θαύμα της Παναγίας μας».
Ο ιερατικός προϊστάμενος του Ι. Παρεκκλησίου Αγ. Δημητρίου Κούκουτα
π. Σεραφείμ
Πηγή: Θαύματα Αγίας Ζώνης, Έκδοσις Β΄ επαυξημένη, Έκδοσις Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Άγιον Όρος 2008.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology