f

Panel

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018

Μελιτζανόπιτα απλή και νόστιμη !!!



Υλικά
 2κιλά μελιτζάνες,
5 κρεμμύδια,
 αλάτι,
μπαχαρικά,
3 αυγά,
1 κιλό φύλλο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε μικρά κυβάκια  τις μελιτζάνες τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό για να ζεματιστούν 5 λεπτά.
Στραγγίζουμε, ξεπλένουμε και αφήνουμε να φύγουν όλα τα υγρά.
5 κρεμμύδια τσιγαρίζουμε σε λάδι, ρίχνουμε τις μελιτζάνες και μια κούπα πλιγούρι ή τραχανά γλυκό αν έχουμε.
Και μια κούπα γάλα.
Αφήνουμε να ρουφήξει όλα τα υγρά.
Τραβάμε από τη φωτιά, ρίχνουμε μέσα τα αυγά.
Αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε και τυριά τριμμένα.(γκούντα,ένταμ ή ότι άλλο θέλουμε).
Αφού κρυώσει το μείγμα κάνουμε την πιτα.
Λαδώνουμε τα φύλλα ρίχνουμε το μείγμα σκεπάζουμε χαράσσομαι και ραντίζουμε με λίγο νερό την επιφάνεια .
Ψήνουμε για 1 ώρα στους 170 βαθμούς.




Mat Tam-οι χρυσοχέρες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ




Πηγή: synaxipalaiochoriou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MHNYMA

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αυτές είναι οι καλύτερες τροφές για τον εγκέφαλο

Είναι δυνατόν η διατροφή σας να σας κάνει πιο έξυπνους και να σας προστατεύσει από την άνοια; Η επιστήμη απαντάει καταφατικά και μ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...