ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο-Καιρός: Έρχονται χιόνια αύριο 14 Φεβρουαρίου 2019 (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ: Χιόνια φέρνει ο καιρός αύριο Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019 σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Αναμένονται στην υπόλοιπη χωρά τοπικές βροχές και στη νότια νησιωτική χωρά καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες..
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά ορεινά-ημιορεινά, τα ορεινά της Κρήτης και τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχές της ανατολικής Στερεάς και της Ευβοίας με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 400 μετρά).

ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο-Καιρός: ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές η χιονόνερο, χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά και τις πρώτες πρωινές ώρες και σε περιοχές της ανατολικής Στερεάς και της Ευβοίας με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 400 μετρά).
Μέχρι το μεσημέρι από τα βόρεια ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 και στα ανατολικά και νότια 9 με 10 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 08 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο-Καιρός: ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και στα ανατολικά καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 8 με 9 και τοπικά στα δυτικά 10 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο-Καιρός: ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Νεφώσεις με βροχές και στα νότια καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες. Λίγα χιονιά στα βόρεια. Βαθμιαία τα φαινόμενα στα βόρεια θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 9 με 10 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο-Καιρός: ΑΤΤΙΚΗ
Νεφώσεις με βροχές η χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά -ημιορεινά. Γρήγορα τα φαινόμενα θα σταματήσουν και από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί.
Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8, στα ανατολικά 9 με 10 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.
ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο-Καιρός: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – 14 Φεβρουαρίου
Τις πρωινές ώρες πρόσκαιρες νεφώσεις και βαθμιαία αίθριος. Από τις βραδινές ώρες θα αναπτυχθούν και πάλι νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 8 βαθμούς Κελσίου.
ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο-Καιρός: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Τις πρωινές ώρες πρόσκαιρες νεφώσεις και βαθμιαία αίθριος. Από τις βραδινές ώρες θα αναπτυχθούν πάλι νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι πνέουν βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 και πρόσκαιρα στο θρακικό τις πρωινές ώρες τοπικά 9 μποφόρ.
Καιρός: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο-Καιρός: ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Στα βόρεια γενικά αίθριος. Στα νότια τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές και λίγα χιονιά στα ορεινά ηπειρωτικά, βαθμιαία όμως ο καιρός θα βελτιωθεί.
Καιρός: Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο 8 με 9 μποφόρ με εξασθένηση.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
πηγή:ekklisiaonline.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology