Δύναμη ψυχής: Χριστιανοί στη Συρία ξεγεννούν παιδιά τζιχαντιστών στην έρημο (ΦΩΤΟ)


ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Άλλο ένα παράδειγμα για το πόσο ισχυρή είναι η Πίστη στον Κύριό μας Ιησού Χριστού, το επόμενο ρεπορτάζ που εστάλη σήμερα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE. Οικογένειες στη Συρία εγκαταλείπουν τα τελευταία εδάφη..
που ανήκουν ακόμη στο Ισλαμικό Κράτος μιας και οι βομβαρδισμοί και οι επίθέσεις είναι συνεχείς και σε καθημερινή βάση.
Ρεπορτάζ: ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE
Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, πάνω από 12.000 άνθρωποι, πολλοί εξ αυτών οι οποίοι ανήκουν στο Ισλαμικό Κράτος, εγκατέλειψαν τα εδάφη τους και κατευθύνονται προς την έρημο όπου Χριστιανοί από διεθνείς οργανισμούς περιθάλπουν τις οικογένειες τζιχαντιστών, ενώ οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους συλλαμβάνονται.
Το ταξίδι των ανθρώπων αυτών είναι επίπονο και μέχρι στιγμής 69 παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους.
Με τη βοήθεια των Χριστιανών και της Πίστεως μας νέα ζωή δημιουργείται ξανά στην έρημο της Συρίας μιας και Χριστιανοί βοηθούν τις οικογένειες, ξεγεννούν παιδιά κάτω από πολύ άσχημες συνθήκες.
Πάπας σε Φαναρίου Αγαθάγγελο: Μας ενώνουν περισσότερα από όσα μας χωρίζουν
Χαρακτηριστικά δηλώνει ο επικεφαλής της ομάδας: Προσφέρουμε ιατρική βοήθεια, κουβέρτες, φαγητό και νερό σε πάνω από 3.000 ανθρώπους. Χθες μόλις ξεγεννήσαμε 4 παιδιά.
Νιώθουμε πως ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός μας έφερε εδώ για να μοιράσουμε την αγάπη Του και χρειαζόμαστε τις προσευχές για να το πράξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.
Συνεχίζει τονίζοντας πως αρκετοί κάτοικοι του Ισλαμικού κράτους νιώθουν χαρούμενοι που ήρθαν εδώ μη μπορώντας να αντέξουν πλέον τη βία ενώ σημειώνει πως θα παραμείνουμε εδώ στην έρημο έως ότου βοηθήσουμε και τον τελευταίο άνθρωπο.



πηγή: ekklisiaonline.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology