Η Εξόδιος Ακολουθία της εν Χριστώ Αδερφής Πολυξένης


Βίντεο από την εξόδιο Ακολουθία της εν Χριστώ Αδερφής Πολυξένης. Όσοι επισκέφτηκαν την Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου γνώριζαν την κ. Πολυξένη. Μια τραγική φιγούρα, αφού η αναπηρία της Κωφαλαλίας της και η νοητικής έλλειψη, την κατέθεσαν στους δυστυχείς Ανθρώπους και με πολλές δοκιμασίες στην Ζωή της.
Ομως βρήκε την ζεστασιά, την παρηγοριά και στήριξη στην Ιερά μονή Μικροκάστρου, πλάϊ στην Αγαπητή της κ. Μαριάνθη που βρήκε, στοργή, μέριμνα και ειδική αγωγή (Η ίδια την αποκαλούσε "Μάμα" μιας και Κωφάλαλη όπως ήταν, δεν μπορούσε να μιλήσει..) αλλά και από την Αδελφότητα της Μονής που εγκαταβίωσε αργότερα, βρήκε επίσης την στοργή και την αγάπη! Η κ. Πολυξένη "Ένας Άνθρωπος που μέχρι τα 78 της χρόνια, δεν ακούμπησε πουθενά τον πόνο του"  Όπως Αναφέρει η γερόντισσα Θεολογία μοναχή (Καθηγουμένη της Ι.μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Μικροκάστρου) στο συγκλονιστικό και γεμάτο συγκίνηση επικήδειο λόγο (που θα δείτε και στο βίντεο)
Ένας Άνθρωπος γεμάτος Καλοσύνη η κ. Πολυξένη, έτρεφε μεγάλη συμπάθεια για τα γατάκια της που πολλές φορές έδινε και όλο της το Φαγητό για να φάνε αυτά. Τόσο μεγάλη η Αγάπη και η καλοσύνη της!
Δείτε πλάνα από την εξόδιο ακολουθία, καθώς και τους επικήδειους λόγους: 
(πατήστε πάνω σε ένα παρακάτω Link για να πάτε κατευθείαν στην ομιλία αν θέλετε)
1) Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Αθανασίου 
2) Γερόντισσας Θεολογίας Μοναχής. Καθηγουμένη της Ι.Μ Κοιμήσεως Θεοτόκου Μικροκάστρου

Φωτογραφίες..








Βίντεο/Φωτογραφίες:
Διονύσης Μπόσιακας για το www.agiotopia.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology