ΑΦΡΑΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΡΕΒΑΝΙ!!!!
Χτυπάμε 5 αυγά(σε θερμοκρασία δωματίου), με 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη 5 λεπτά
Προσθέτουμε,1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα χλιαρό,
1 φλιτζάνι σπορέλαιο,.
Στην συνέχεια 1 σακουλάκι χόνδρο σιμιγδάλι,και τέλος ένα μπέικιν παουντερ,και ξύσμα λεμονιού.
Το βάζουμε σε ταψάκι βουτυρωμένο και το ψήνουμε.στους 180 βαθμούς αντιστάσεις για 30 λεπτά ανάλογα το φούρνο.
ΣΙΡΟΠΙ:
2 κούπες ζάχαρη,
2 κούπες νερό
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο.
Βράσιμο να δέσει σιρόπιασμα κρύο γλυκό,ζεστό σιρόπι!!!
Σερβίρουμε με παγωτάκι αν θέλουμε !!!
Tzeni Tsanaktsidou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
MAΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
https://mageirikikaisintages.blogspot.com/2018/05/blog-post_9.html
Πηγή: synaxipalaiochoriou.blogspot.com
Tags:
Μαγειρική