f

Panel

Κυριακή, 4 Αυγούστου 2019

Τηγανητά μαλακά καλαμαράκια !


Για τα καλαμαράκια μου πλένω κόβω καθαρίζω και ρίχνω μια κουτ σούπας μαγειρική σόδα
Αφήνω 20 με 30 λεπτά τα ξεπλένω τα αλευρώνω τινάζοντας το περιττό αλεύρι και τηγανίζω..
σε μπόλικο αραβοσιτέλαιο με κίτρινο αλεύρι !

Γίνονται μαλακά νόστιμα και  τραγανά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MHNYMA

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ποτέ μην βιάζεσαι να κρίνεις κάποιον

Τον καιρό που τα παγωτά ήταν πιο φθηνά απ’ότι σήμερα, ένα παιδάκι δέκα ετών μπήκε στο ζαχαροπλαστείο και κάθησε σ’ένα τραπέζι. Η σερβιτόρα...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...