f

Panel

Κυριακή, 4 Αυγούστου 2019

Τηγανητά μαλακά καλαμαράκια !


Για τα καλαμαράκια μου πλένω κόβω καθαρίζω και ρίχνω μια κουτ σούπας μαγειρική σόδα
Αφήνω 20 με 30 λεπτά τα ξεπλένω τα αλευρώνω τινάζοντας το περιττό αλεύρι και τηγανίζω..
σε μπόλικο αραβοσιτέλαιο με κίτρινο αλεύρι !

Γίνονται μαλακά νόστιμα και  τραγανά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MHNYMA

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιατί η Εκκλησία μας εορτάζει την ανάληψη του Ιησού Χριστού;

Η Εκκλησία μας  εορτάζει τη μεγάλη Δεσποτική εορτή της Αναλήψεως του Ιησού Χριστού. Για την θεία Ανάληψη ομολογούμε..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...