"Όταν πέφτεις, να σηκώνεσαι ξανά" π. Ανδρέας Κονάνος

Την Πέμπτη 26/9/2019 και ώρα 19:00 περίπου στο Hotel IOANNOU Resort στην Πτολεμαΐδα, ο π. Ανδρέας Κονάνος πραγματοποίησε την προγραμματισμένη ομιλίας του μέσα σε πλήθος Κόσμου (όπως θα δείτε και στο βίντεο) τόσο από την Πόλη της Πτολεμαΐδας αλλά και από πολλές γειτονικές περιοχές και όχι μόνο..
Είναι τόσο μεγάλη η αγάπη του Κόσμου όλα αυτά τα χρόνια για τον πατέρα Ανδρέα Κονάνο, που με τις ομιλίες του ακουμπάει στις ψυχές των Ανθρώπων. Η Αίθουσα ήταν κατάμεστη που πολλοί ήταν και όρθιοι και κάποιοι άλλοι δεν χωρούσαν για να μπούνε μέσα.. Το Θέμα της Ομιλίας του π. Ανδρέα: "Όταν πέφτεις, να σηκώνεσαι ξανά"

Δείτε το Βίντεο..
Να πούμε επίσης ότι 1 ώρα πριν την Ομιλία του π. Ανδρέα Κονάνου (18:00) υπήρχαν και πολύ ενδιαφέρουσες Ομιλίες Ιατρών (Άννας Κάτσακας-Αγγειοχειρουργός και Αλεξάνδρου Παπασταύρου - Πλαστικός Χειρουργός)

Φωτογραφίες..
Αρχιερατικός Επίτροπος Εορδαίας ορίστηκε ο Αρχιμανδρίτης, Αυγουστίνος Αυξωνίδης

Πηγή: e-ptolemeos.gr
Ο Αρχιερατικός Επίτροπος Εορδαίας, Αρχιμανδρίτης, Αυγουστίνος Αυξωνίδης, Καλωσορίζει εκ μέρους της Ι.ΜητροπόλεωΦλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας, τον π. Ανδρέα Κονάνο
Αρχιερατικός Επίτροπος Εορδαίας ορίστηκε ο Αρχιμανδρίτης, Αυγουστίνος Αυξωνίδης,

Πηγή: e-ptolemeos.gr
Αρχιερατικός Επίτροπος Εορδαίας ορίστηκε ο Αρχιμανδρίτης, Αυγουστίνος Αυξωνίδης

Πηγή: e-ptolemeos.gr

 Ο π. Κονάνος κατα την Ομιλία του Στην Αίθουσα του Hotel Ioannou Resort


















Ο Εξωτερικός Χώρος του Ξενοδοχείου Ιωάννου



Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θέλησαν να βγουν μια αναμνηστική φωτογραφία με τον π. Ανδρέα μετά το τέλος της ομιλίας στον αύλειο χώρο του ξενοδοχείου..
..Όπως και εγώ βεβαίως βεβαίως, με τις κάμερες παραμάσχαλα! 😁

video/edit - Photo :Διονύσης Μπόσιακας
www.agiotopia.gr
www.YouTube.com/agiotopia

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology