ΕΊΠΑΝ ΌΤΙ Η ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ ΝΕΡΟΎ ΜΕ ΛΕΜΌΝΙ ΤΟ ΠΡΩΊ ΚΆΝΕΙ ΚΑΛΌ ΣΤΗΝ ΥΓΕΊΑ. ΝΑ ΌΜΩΣ ΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΊΠΑΝ!

Ο χυμός λεμονιού είναι φορτωμένος με αντιοξειδωτικά, πρωτεΐνες, βιταμίνες Β και C, φλαβονοειδή, και κάλιο. Έχει γίνει ευρέως γνωστός για τις αντι-ιικές, ανοσοποιητικές δυνατότητες του.
Βοηθά στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος και πολεμάει τις λοιμώξεις με τα υψηλά επίπεδα των βιοφλαβονοειδών (κιτρικό οξύ, μαγνήσιο, ασβέστιο και πηκτίνη) που περιέχει. Η κατανάλωση λεμονόνερου με άδειο στομάχι καθαρίζει το σώμα κατά μία έννοια και ξεπλένει το σύστημά σας.

Αυτό προάγει την απώλεια βάρους και βοηθά στην εξισορρόπηση του pH του σώματος και των πεπτικών προβλημάτων.

Γιατί δεν θα θέλετε να πίνετε νερό με λεμόνι κάθε μέρα με οφέλη, όπως είναι αυτά;
8 καταστάσεις υγείας τις οποίες βοηθάει η κατανάλωση λεμονόνερου το πρωί.
1. Ακμή
Η κατανάλωση λεμονόνερου θα βοηθήσει στον μεταβολισμό της όξινης θερμοκρασίας του σώματός σας, με αποτέλεσμα την αποτροπή των ενοχλητικών ”ξεσπασμάτων”.

2. Απώλεια βάρους
Βοηθώντας στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα σας, το ρόφημα αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ένα μέσο, περισσότερο υγιές, βάρος. Η πηκτίνη που βρίσκεται στο λεμονόνερο μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει τις λιγούρες, καθώς και να σας κάνει να τρώτε λιγότερο όλη την ημέρα σας.
3. Πέτρες στα νεφρά
Αυτό είναι ένα από τα οφέλη που οι άνθρωποι συχνά ξεχνούν. Το κάλιο των λεμονιών μπορεί να συμβάλει στην αύξηση κιτρικού στα ούρα σας, αυτό το οξαλικό αποτρέπει τον σχηματισμό πετρών. Που σημαίνει ότι αποβάλλει τις πέτρες από τα νεφρά.

4. Ανοσοποιητικό Σύστημα
Το λεμονόνερο έχει γίνει, επίσης, γνωστό για την υποστήριξη του λεμφικού συστήματος ενός ατόμου. Αυτό το σύστημα λειτουργεί σε συνδυασμό με το ανοσοποιητικό σύστημα.
5. Πέτρες χοληδόχου κύστης
Αν έχετε να κάνετε με πέτρες της χοληδόχου κύστης η κατανάλωση λεμονόνερου ενώ τρώτε μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στη μείωση του πόνου.

6. Κρυολόγημα και γρίπη
Τα λεμόνια, όπως είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε, είναι πλούσια σε βιταμίνη C, αυτό ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει σπουδαία αντι-ιική και αντιβακτηριακή δράση, είναι ένα εξαιρετικό φάρμακο για το κρυολόγημα και τη γρίπη.


7. Φλεγμονή
Τα λεμόνια έχουν αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες, επομένως, μπορούν να βοηθήσουν στην εξουδετέρωση της οξύτητας, αυτό είναι φανταστικό επειδή η οξύτητα είναι η κύρια αιτία της φλεγμονής στον ιστό.

8. Δυσκοιλιότητα
Προωθεί τακτικές κινήσεις του εντέρου. Ως εκ τούτου, μπορεί να αποτρέψει και να απαλλάξει από την δυσκοιλιότητα. Είναι σπουδαίο για την υγεία του πεπτικού συστήματος.
organichealth

http://www.diaforetiko.gr/ipan-oti-i-katanalosi-nerou-me-lemoni-to-proi-kani-kalo-stin-igia-na-omos-ti-den-mas-ipan/

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology