Δείτε τώρα: Οι εορταστικές τελετές για τον Άγιο Διονύσιο σε απευθείας σύνδεση!

 
Όπως κάθε χρόνο θα σας μεταφέρει με εικόνα και ήχο σε απευθείας σύνδεση τις θρησκευτικές τελετές του εορτασμού του Πολιούχου της Ζακύνθου, Αγίου Διονυσίου.

Σε συνεργασία με τον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό IONIAN TV, η ιστοσελίδα μας θα μεταδώσει σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης τις θρησκευτικές τελετές, δίνοντας τη δυνατότητα στους απανταχού Ζακυνθινούς και Επτανησίους, να ζήσουν την απόδοση τιμών στον «Άγιο της συγγνώμης».
Άυτές τις ημέρες, οι Επτανήσιοι όπου κι αν βρίσκονται στρέφουν το βλέμμα προς τον ουρανό ζητώντας την άφεση των αμαρτιών τους και τη βοήθεια από τους προστάτες και Πολιούχους των νησιών τους.
Περισσεύει η συγκίνηση κυρίως στους ξενιτεμένους, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από το IMERAZANTE.GR να παρακολουθήσουν σε απ’ ευθείας μετάδοση τις θρησκευτικές αυτές τελετές.
Οι μεταδόσεις θα έχουν ως εξής:

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019
, στις 5 το απόγευμα, η Επίσημη Κάθοδος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ζακύνθου κ.κ. Διονυσίου Δ΄ από την Ιερά Μονή στον Ιερό Ναό και η Δοξολογία, με περιφορά του σεπτού Σκηνώματος του Αγίου Διονυσίου μέσα στον Ναό και στη συνέχεια θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός.
Δείτε το βίντεο..
 
Από το www.imerazante.gr 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology